Το Μυστήριο Της Μυστήριας Υπαίθριας Σκάλας, Και Το FAIL Του Καλοκαιριού

Ετούτη εδώ η εικόνα είναι από τα εξωτικά Χανιά (που, όπως σου έχει γράψει το σπιτόσκυλο, στην πραγματικότητα είναι γεμάτο μισογκρεμισμένα ή κακοσυντηρημένα ερείπια) και αυτά που βλέπεις είναι κάτι μίζερες πολυκατοικίες της συμφοράς σκαρφαλωμένες απάνω σε αρχαία τείχη, στριμωγμένες ανάμεσα σε διατηρητέα παλιά κτίρια. Το σπιτόσκυλο δε θέλει εδώ να σχολιάσει την εκτρωματική αισθητική των νεότερων κτιρίων, που προφανώς χτίστηκαν από τυφλούς δαίμονες που μισούν την ομορφιά, την ειρήνη, την Κρήτη και την ανθρωπότητα. Όχι. Το σπιτόσκυλο θα κατευθύνει το βλέμμα σου αλλού, κάπου συγκεκριμένα. Στη σκάλα:

Από τη μακρινή απόσταση (το σπιτόσκυλο δεν ήθελε να πλησιάσει πολύ την ασκήμια, κολλάει) το σπιτόσκυλο υπέθεσε πως αυτό το κατασκεύασμα σκόπευε να ενώσει τους κατοίκους των δυο γειτονικών ρετιρέ-της-συμφοράς, ποιος ξέρει για ποιο λόγο (το σπιτόσκυλο μπορεί να φανταστεί μερικούς). Μα όχι: Η πτυσσόμενη σκάλα-θάνατος, η στερεωμένη στον κάθετο τοίχο και στο απόλυτο κενό, συνδέει μόνο το ένα ρετιρέ-της-συμφοράς με την ταράτσα του.

Εύλογες οι απορίες που προκύπτουν (γιατί δεν υπάρχει εσωτερική σκάλα προς την ταράτσα; ποιος τολμά να ανέβει αυτό το κατασκεύασμα; πόσο συχνά πηδά μέσα ο γείτονας απ' το άλλο ρετιρέ της συμφοράς, μόνο και μόνο επειδή μπορεί; ) μα και φρούδες. Τα μυαλά που φτιάξαν αυτά τα ανοσιουργήματα, δε μπορείς εύκολα να τα καταλάβεις.

Ένας κόσμος FAIL:
Κολώνα FAIL στο Ρέθυμνο
Τουαλέτα FAIL
Η είσοδος/στάση λεωφορείων
Σκάλα FAIL στην οδό Καραπιπέρη
Μπαλκόνι-Φανάρι FAIL
Σκαλοπατάκια-τσιμεντόλιθοι FAIL
Μια πόρτα στην Ακρόπολη FAIL
Εξώπορτα FAIL
To τζάκι στο δρόμο FAIL
Μια εναέρια πόρτα στο σούπερ μάρκετ. Στην Κίνα. FAIL
Μια πόρτα στο πουθενά -στο Νέο Κόσμο FAIL
Σκάλα FAIL
To μπαλκόνι που εξέχει FAIL
FAIL pot pouri
Κι άλλο FAIL pot pouri
Μπαλκονόπορτα FAIL
Πρόσοψη FAIL
Κι άλλες Σκάλες FAIL
Σκάλες ξαναFAIL
Νιπτήρας FAIL

Διαφήμιση 300×250 Google