Ένα Μικροσκοπικό Λοφτάκι-Τρανσφόρμερ Στο Χονγκ Κονγκ

Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αυτό εδώ είναι ένα διαμερισματάκι 30 τετραγωνικών, στο Χονγκ Κονγκ, την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στη Γης, και σ' αυτό ζούσε από τα 14 του ο κύριος Γκάρι Τσανγκ μαζί με (μέτρα) τη μαμά του, το μπαμπά του, τις τρεις αδερφές του και, το κορυφαίο, μια 20χρονη που πλήρωνε νοίκι για να μένει μαζί τους. Σε 30 τετραγωνικά. Όταν τα χρόνια πέρασαν και οι υπόλοιποι μετακόμισαν, ο Γκάρι ο Τσανγκ, προφανώς γεμάτος γλυκές αναμνήσεις, αγόρασε το διαμέρισμα και, αρχιτέκτων ων, στη συνέχεια το ξεπάτωσε. Του τίναξε τα πέταλα. Του άλλαξε τα φώτα. Με ένα έξυπνο και φαναστιπερίπλοκο κόλπο το μετέτρεψε σε ένα τρανσφόρμερ-διαμέρισμα με 24 διαφορετικές διαρρυθμίσεις. Έμπα να δεις φωτογραφίες πολλές -και βίντεο!

Το σπιτόσκυλο ομολογεί πως θυμάται να βλέπει το κόλπο του κυρίου Τσανγκ πέρσι στους Νιου Γιορκ Τάιμς, αυτό που δεν θυμάται είναι γιατί δεν στο είχε δείξει τότε. Το Αλτσχάιμερ είναι μια μάστιγα που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα, το ζουμί είναι πως ο κύριος Τσανγκ εδώ πέρα έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά, έχει κρύψει μέσα στους μετακινούμενους τοίχους κουζίνα, ντουλάπια, CD βιβλιοθήκη, κρεβάτι, μπανιέρα, ντουζιέρα, πλυντήριο-στεγνωτήριο, μέσα σε 30 (!) τετραγωνικά. Βίντεο:

Δες και μερικές εναλλακτικές διαρρυθμίσεις που μπορούν να προκύψουν με το πήγαινε-έλα των τοίχων:

Κι εδώ, αντί καταληκτικού σχολίου, για πρώτη φορά στην ιστορία το σπιτόσκυλο θα παραθέσει ένα σχόλιο από το YouTube για το συγκεκριμένο βίντεο:

Would be kind of funny if you had take a dump really bad, and the strain of pulling out the wall to reveal the toilet made you dump early. Or in your panic, you forget which wall to move, and after a few false pulls wind up settling for the kitchen sink.

Μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Θυμήσου ακόμα:
Ένα διαμέρισμα 5 τετραγωνικών στη Νέα Υόρκη
Διαμερίσματα των 9 τετραγωνικών στο Χονγκ Κονγκ
To σπίτι των 9 τετραγωνικών
Το μικρότερο διαμέρισμα της Νεάς Υόρκης
Ζώντας σε 20 τετραγωνικά μέτρα
Το διαμέρισμα των 25 τετραγωνικών
Το σπίτι των 28 τετραγωνικών
Το σπίτι των 30 τετραγωνικών

Διαφήμιση 300×250 Google