Το Κούτσικο Σκυλόσπιτο ΙΙ

Κοίτα να δεις που είναι trend: Το σπιτόσκυλο είχε ρίξει μια ματιά σε ένα μικροσκοπικό σπιτάκι στον Καναδά, και τώρα βλέπει ένα πολύ παρόμοιο στην πόλη Αλεξάντρια της Βιρτζίνια. Μαθαίνει ότι χτίστηκε εκεί που παλιά υπήρχε ένα δρομάκι, για να μην περνάνε τα άλογα. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά: Το σπιτάκι έχει πλάτος 2.10, και μήκος 7.50 μέτρα. Έχει δύο ορόφους, γι' αυτό η συνολική του επιφάνει φτάνει το ιλιγγιώδες νούμερο των 30 τετραγωνικών. Από πίσω έχει κι αυτό μια μικρή αυλή.

Έμπα στο ποστ για περισσότερες φωτογραφίες.

via Apartment Therapy

Κοίτα να δεις: Αν απλώσει ο κύριος τα χέρια, πιάνει και τους δύο τοίχους του λίβινγκ ρουμ, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι οι εξωτερικοί τοίχοι των δίπλα σπιτιών, βαμμένοι.

Η αυλή από πίσω είναι ομολογουμένως γραφική και όμορφη. Επίσης, ένας ευρυγώνιος φακός κάνει τα πάντα να μοιάζουν πολύ μεγαλύτερα.

Στον αποπάνω όροφο είναι το μπέντρουμ και το μπάνιο. Ένας παχουλός κύριος δεν χωράει τη σκάλα, όμως, οπότε θα πρέπει να κρατά τα τσίσα μέχρι να τελειώσει η επίσκεψη. Ή να βγει στην αυλούλα.

Το κρεβάτι στο μπέντρουμ είναι διπλό, και είναι τοποθετημένο πλάγια, δηλαδή το κεφάλι δεν είναι στον τοίχο. Αυτό γίνεται για τον απλό λόγο ότι ένα κρεβάτι μήκους 2 μέτρων σε ένα δωμάτιο πλάτους 2.10 χωράει τσίμα τσίμα κάθετα. Αυτό σημαίνει ότι ο κύριος (ή η κυρία) κοιμάται φάτσα με τον τοίχο. Nice.

Διαφήμιση 300×250 Google