Τα 11 Καλύτερα Σπίτια Του 2011

Α, πάει κι ετούτη η χρονιά, τη φάγαμε, γρήγορα πέρασε, και οδυνηρά. Μα είδες κάμποσα ασύλληπτα ωραία και απρόσιτα ομορφόσπιτα σε τούτο εδώ το σάητ, και εδώ θα θυμηθείς τα 11 καλύτερα σύμφωνα με τα γούστα του σπιτόσκυλου και την προσωπικιά του γνώμη. Άμα διαφωνείς μπορείς να τα πεις παρακάτω στα σχόλια, πάντα στο πνεύμα των γιορτών, ένα πνεύμα συναδέλφωσης και αγάπης και, πάν' απ' όλα, σπιτοσκυλατρείας.

11. Λοφτ στο Σαν Φρανσίσκο

Δεν είναι μόνο ότι έχει απεριόριστη άπλα και εκκεντρικά αρχιτεκτονήματα, είναι κι ότι έχει μέσα μια μπασκέτα. Κανονική μπασκέτα.

10. Μονοκατοικία στον Πειραιά

Να κι ένα Ελληνικό σπίτι, μια παλιά ανακαινισμένη μονοκατοικία στον Πειραιά, φωτογραφημένη άψογα, στυλιζαρισμένη στο έπακρο, μα πανθομολογουμένως φανταστικιά.

9. Πρώην αστυνομικός σταθμός στη Νέα Υόρκη

Να ένα παλαβόσπιτο από τα λίγα, ένας πρώην αστυνομικός σταθμός στο Σόχο της Νέας Υόρκης με πανύψηλο ταβάνι και άπλα απεριόριστη. Τόσο εκκεντρικό που καταντάει μούρλια.

8. Σαλονάτη βίλα στο Κονέκτικατ

Το σπιτόσκυλο αγάπησε σφόδρα ετούτο το σαλόνι, καίτοι εξωφρενικό και κραυγαλέο, και γεμάτο με πραχτικά προβλήματα (θα κάνει γρούγου γρούγου η πισίνα; Θα μυρίζει; Υγρασία;) τέλος πάντων, έτσι είναι αυτά τα πράγματα, ενστικτώδη. Και το υπόλοιπο το σπίτι είναι εντυπωσιακό, ομολογουμένως.

7. Μονοκατοικία με λίμνη στη Σιγκαπούρη

Υγρασία; Ζουζούνια; Μια διαρκής επιθυμία για τσίσα; Ποιος νοιάζεται, όταν το σπίτι αγκαλιάζει το νεράκι με τα δεντράκια και όλα είναι μες την ηρεμία και το ζεν το ίδιο. Εχπληκτικό πράμα, από τη Σιγκαπούρη.

6. Σπιταρόνα στον Καναδά με φουαyeah

Το σπιτόσκυλο ερωτεύτηκε ετούτο το γιγάντιο και εντελώς αλλόκοτο σπίτι κυρίως λόγω του εχπληκτικού μάστερ μπέντρουμ, αλλά έχει κι άλλα ενδιαφέροντα πράματα, κοίτα.

5. Το ακριβότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης

Ετούτο εδώ το κομψό αριστούργημα με το εξωφρενικό ντεκόρ και την εξωφρενικότερη τιμή πουλήθηκε για 88 εκ. δολάρια στην κόρη Ρώσου μεγιστάνα, μα άφησε πληγή ανεξίτηλη στην ψυχούλα του σπιτόσκυλου. Θα το θυμάται για παντοτινά.

4. Παραλιόσπιτο στο Μαλιμπού

Εδώ μετράνε: Το φλορπλαν και η τοποθεσία. Γιατί τα έπιπλα, η εξωτερική εμφάνιση και η τιμή μπορεί να μην σου πολυαρέσουν, αλλά το σπίτι ετούτο είναι σε μοναδικό μέρος, με τον Ειρηνικό πιάτο και την αμμουδιά δίπλα, και κάτοψη υποδειγματική, και μέγεθος υπερτέλειο. Έχει και μια Λαμποργκίνη στο γκαράζ, την πουλάς και αντικαθιστάς όλα τα έπιπλα, εύκολο.

3. Ιδιωτικό νησί στο Κονέκτικατ

Ετούτο είναι ένα ιδιωτικό νησί δώδεκα στρέμματα που συνδέεται με την ξηρά με δρόμο και είναι μια ώρα με το αμάξι από τη Νέα Υόρκη. Τι άλλο θες; Όχι πες. Για γείτονα τα ψάρια, βαρκάδες, ησυχία και βόλτα στο Μανχάταν όποτε θες. Άψογο.

2. Βίλα στο Ποζιτάνο με νησιά

Ίσως το πιο εξωφρενικό ακίνητο που σου 'χει δείξει το σπιτόσκυλο στην πολύβουη ιστορία του, ένα σετάκι που περιλαμβάνει τη βίλα του Φράνκο Τζεφιρέλι στο Ποζιτάνο και τα τρία "Νησιά των Σειρήνων" στα ανοιχτά, είναι ταυτόχρονα και ένα από τα πιο ακριβά real estate θαύματα που σου έχει δείξει: 195 εκατομμύρια ευρώ, ούτε διακόσα.

1. Αριστούργημα στην Τραϊμπέκα

Ετούτο εδώ το πράγμα κέρδισε την καρδιά του σπιτόσκυλου απ' την πρώτη στιγμή που ειδωθήκαν, κι έμεινε μέσα της όλη τη χρονιά, και θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα. Ένα εξαώροφο χτίριο στο Μανχάταν, με τους τρεις τελευταίους ορόφους να φτιάχνουν ένα αριστουργηματικό διαμέρισμα με βιβλιοθήκη, άπλα, γυάλινη σκάλα, τι ωραία πράγματα, δες, άξιο #1, και πωλείται ακόμα.

Άντε και του χρόνου.

Θυμήσου ακόμα:

Διαφήμιση 300×250 Google