Breaking News: Το Σπίτι-Θηρίο Κοπελούζου Στην Κηφισιά Είναι Έτοιμο

Όπως καλά γνωρίζεις ένα από τα αγαπημένα κολλήματα του σπιτόσκυλου είναι αυτή, η πιο αδιανόητη οικοδομή στην Αθήνα -και ίσως στον πλανήτη- η γιγάντια νέα έπαυλη του επιχειρηματία Δημήτρη Κοπελούζου στην Κηφισιά, δίπλα στο Κτήμα Συγγρού. Στην έχει δείξει έτσι, γιουβέτσι, κοκορέτσι και κοτέτσι, και τώρα μαθαίνει (μέσω του πιστού πράκτορα Στελάκμπεη) ότι είναι έτοιμη, και έκανε εγκαίνια τις προάλλες με βαφτίσια, και κόσμο και ντουνιά καλεσμένους. Γράφει η Σίβυλλα στο "Βήμα":

Η καινούργια κατοικία του Δημήτρη και της Σάντυς Κοπελούζου, η οποία κτίστηκε σε μια έκταση 50 στρεμμάτων στην Κηφισιά (παλαιότερα ανήκε στον εφοπλιστή Αλέκο Γουλανδρή ), φιλοξένησε τους προσκεκλημένους για τη βάφτιση της λιλιπούτειας Κυριακής.

Δυστυχώς φωτογραφίες εξακολουθούν να μην έχουν φτάσει στο inbox του σπιτόσκυλου, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις φιλόδοξων κατασκόπων. Επίσης, το σπιτόσκυλο δεν μπορεί να καταλάβει τί κάνουν οι δορυφόροι του Google και της Microsoft. Πού χαζεύουν; Γιατί δεν περνάνε μια βόλτα από την Κηφισιά, να τραβήξουν καμιά φρέσκια λήψη; Άιντε.

Διαφήμιση 300×250 Google