Το Καλυτερο Σαλόνι Στην Ιστορία Του Σύμπαντος;

Το σπιτόσκυλο θα σου δείξει μπόλικες φωτογραφίες από ετούτο το ανακαινισμένο χλιδόσπιτο στο Κονέκτικατ των βορειοανατολικών ΗΠΑ, αλλά επίτρεψέ του να εστιάσει κυρίως σε δύο δωμάτια, τα εξής:

1. To Σαλόνι

Ωιμέ. Η μια πτέρυγα του σπιτιού είναι μια πυραμίδα που κρύβει αυτό το πράγμα. Μια σαλοτραπεζαρία με τζάκι και ένα σωρό χώρος και καθισιό, ψηλό πυραμιδοτάβανο με παράθυρα να μπαίνει φως, ένα απίθανο γραφείο στον οροφίσκο και εσωτερική πισίνα. Πισίνα, φοργκάτζ σέικ. Το σπιτόσκυλο δεν ξέρει τί θεματάκια μπορεί να υπάρχουν με την υγρασία και τη μυρωδιά και το γρούγου γρούγου που κάνουν συνήθως τα συστήματα καθαρισμού, αλλά υποθέτει ότι αυτά τα προβλήματα λύνονται με πολλά πολλά λεφτά. Κάτι ακόμα για να σου συμπληρωθεί η φαντασίωση: Αυτό τον καιρό τα μέρη εκείνα των ΗΠΑ έχουνε θαφτεί στο χιόνι. Φαντάσου να 'σαι μέσα στη ζεστασιά, με το τζάκι να καίει, και να πλατσουρίζεις καθώς έξω όλα είναι άσπρα.

2. Η Κρεβατοκάμαρα

Το σπιτόσκυλο έχει μια μικρή ένσταση ως προς τις πολλές τζαμαρίες που μοιραία θα αφήνουνε να μπαίνει φως άπλετο, και ως προς το μισοτάβανο από πάνω που θα μαζεύει αόρατη σκόνη και ζουζούνια (προβλήματα που επίσης αντιμετωπίζονται με λεφτά) αλλά κατά τα άλλα ετούτη εδώ η κρεβατοκάμαρα του προκαλεί μια τρομερή χαλάρωση και χασμουρητά με την καλή έννοια, ό,τι δηλαδή πρέπει να σου προκαλεί η θέα μιας κρεβατοκάμαρας.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από αυτό το εξωφρενικόσπιτο που το σχεδίασαν αυτοί. Είναι, όπως θα 'λεγε και το σπιτόσκυλο αν ήταν αμερικάνο, όσομ.

via contemporist

Διαφήμιση 300×250 Google