Τι Να Βάλει Στον Τοίχο;

Ο αναγνώστης Γιώργος φτιάχνει το γραφείο του και του έχει περισσέψει ένας λευκός τοίχος και δεν ξέρει τί να τονε κάνει. Οπότε, πολύ λογικά, στρέφεται στο σπιτόσκυλο:

Έχω 2-3 μήνες που «τέλειωσα» με την ψευτοανακαίνιση του γραφειόσκυλου και έχω κολλήσει στο κύριο θέμα:

Τι θα βάλω στον κύριο τοίχο?

Αν και είσαι σπιτόσκυλο και όχι γραφόσκυλο ίσως μπορείς να με βοηθήσεις. Έτσι κι αλλιώς, εγώ εδώ περνάω τις περισσότερες ώρες μου. Αν θέλεις κι άλλες φωτό μπορώ να τραβήξω αν το συμμαζέψω λίγο.
Η καρέκλα μου είναι προς απόσυρση έχει παραγγελθεί ήδη από τον www.skouropoulos.gr μια DAT-O με μαύρη πλάτη και κεραμιδί κάθισμα
Είδα το ταρανδοκεφάλι της Εύας αλλά το φοβάμαι!
Είμαι αφαιρετικός σκύλος,

Ευχαριστώ,
Συνέχισε,
Γιώργος

Το σπιτόσκυλο, αφού πρώτα απορήσει για την ύπαρξη των πολλαπλών ρολογιών, έχει να παρατηρήσει ότι στο αντίστοιχο σημείο του δικού του γραφείου έχει βάλει δυο βιβλιοθήκες Expedit απ' τα ΙΚΕΑ, μια 4x4 και μια 2x4 πλάι πλάι, επειδή έχει και περίπου έναν τόνο περιοδικά τα οποία κάπου πρέπει να μπούνε. Και δείχνει και ωραίος και γεμάτος έτσι ο τοίχος, και πολύχρωμος. Ο Γιώργος, από την άλλη, πιθανότατα δεν έχει τόσο πολλά περιοδικά, οπότε αν δεν βάλει βιβλιοθήκη εκεί πέρα, θα πρέπει να βάλει κάτι άλλο, ίσως τέχνη.

Εσύ τι λες;

UPDATE: Να και μια πρόταση με email απο τον μάστορα του φότοσοπ αναγνώστη Παναγιώτη:

Βάφουμε τον πίσω τοίχο ανθρακί - ποντικί και βάζουμε δύο ωραία καμβαδάκια 70χ70 να μην καταπιέσουμε και τον τοίχο -και έξω απ'την πόρτα!!!!
(τα συγκεκριμένα θέματα ειναι ελαιογραφίες του Βαβισουλάκη για την Bizart)
φιλικά γαυγίσματα

Διαφήμιση 300×250 Google