Αξίζει Τα Λεφτά Του Χ: Κεφαλονιά

kef01

Καλοκαιράκι πλησιάζει, και το σπιτόσκυλο που είναι από τους βολεψάκηδες, που θέλουνε να έχουν ένα μέρος να πηγαίνουν να αράζουν, πολύ συμπαθεί την ιδέα του εξοχικού. Δε διαφωνεί, ωραία τα ταξίδια και τα σούρτα φέρτα, αλλά ένα μέρος να πηγαίνει να αράζει, να λιάζεται, να πλατσουρίζει και, κυρίως, να κοιμάται με τη σπιτοσκύλα είναι το καλύτερό του. Σ' αυτό εδώ το επεισόδιο του έπους "Αξίζει τα λεφτά του" σου 'χει μια βιλίτσα που βρήκε εδώ, η οποία βρίσκεται στην πρασινόμορφη Κεφαλονιά, με τα πολλά νερά και τους τρελούς κατοίκους (διάβασε μια ιστορία). Είναι 200 τετραγωνικά σε οικόπεδο 2,2 στρεμμάτων, με πισίνα, τρία υπνοδωμάτια, και ηλικία 5 ετών. Μπες να δεις φωτογραφίες και πληροφορίες και αποφάνσου: Αξίζει τα 470.000 ευρά που ζητά ο ιδιοκτήτης;

kef03

kef04

Το σπιτόσκυλο είχε πάει στην Κεφαλονιά όταν ήταν ακόμα κουτάβι, οπότε αν ήξερε την περιοχή Κατελιός στην οποία βρίσκεται το σπίτι, τώρα πια την έχει ξεχάσει. Βλέπεις πού είναι -κάμποση απόσταση από τη θάλασσα, και το σπιτόσκυλο δεν ξέρει αν είναι και μια από τις απίθανες παραλίες της Κεφαλονιάς κάπου εκεί, σίγουρα τα πιτσιρικια μπορούν να πουν μια γνώμη, αλλά τέλος πάντων, και λίγη οδήγηση δε βλάπτει. Άλλωστε τις περισσότερες μέρες σε βλέπει να αράζεις στην πισίνα:

kef06

Αξιοπρεπής και με θέα, φαίνεται.

kef02

kef05

Σ' αυτές τις δυο εικόνες βλέπεις ότι τα τελειώματα και το ντεκόρ δεν είναι και ό,τι πιο προχώ, αλλά εξυπηρετούν το λειτουργικό τους σκοπό που είναι να έχεις ένα μέρος να αράξεις. Στο λίβινγκ ρουμ και την κουζίνα, ωστόσο, το πράγμα αλλάζει:

kef07

kef09

kef10

kef08

Βλέπεις: Ένα κανονικό σπίτι. ΙΚΕΑ έπιπλα, αλλά inox κουζίνα, πινακάκια στους τοίχους, μια ομορφιά. Το θέμα τώρα είναι: Τα αξίζει τα 470; Πολλά; Λίγα;

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους: Μισοτελειωμένη μεζονέτα στην Κηφισιά, ημιυπόγειο στα Εξάρχεια, διαμέρισμα στο Παρίσι, διαμέρισμα με θέα στη Θεσσαλονίκη, διαμέρισμα στο Μανχάταν, κουτάκι στο Λονδίνο, εξοχικό στη Τζιάβίλα στην Ανάβυσσο, βίλα και στη Βούλα.

Διαφήμιση 300×250 Google