Αληθινά Σπίτια ΧΧV: Ουάσινγκτον

3-15-jaime-at-night-ready

Τώρα τελευταία το σπιτόσκυλο σ' έχει πήξει στα διαμερίσματα αμερικανών douchebags, ίσως μόνο τέτοιοι δείχνουν τα διαμερίσματά τους σε sites στην αποκεί όχθη πια, κι αυτός εδώ ίσως και να είναι ο κορυφαίος όλων, ο douchiest, ο χειρότερος. Έχει φτιάξει το σπίτι του, λέει, ώστε να λειτουργεί ως αιδοιομαγνήτης. Να έρχονται τα γκομενέτα και να του κάθονται με το που βλέπουνε το ξύλινο ταβάνι του (=ξάπλα) και την απαράμιλλη αίσθηση του στυλ του. Έτσι λέει το παιδί, δεν είναι με τα καλά του. Αυτά όπως τα διάβασες σβήστα από τη μνήμη σου, επικεντρώσου στο κατά τα άλλα ενδιαφέρον 60 τετραγωνικών γκαρσονιεράκι. Εντός.

3-15-jaime-1-sleeping-to-k

Όπως βλέπεις ένα δωμάτιο είναι το όλον, με το κρεβάτι τοποθετημένο μέσα στη μέση, για να δημιουργεί ένα υποτυπώδες χώρισμα με το υπόλοιπο δωμάτιο. Αποτυγχάνει. Το σπιτόσκυλο πιστεύει πως το κρεβάτι πρέπει να είναι κόντρα σε τοίχο, ειδικά για περιπτώσεις όπως ο πηδηχτούλης που 'χει το σπιτι αυτό, που με το πολύ φίκι-φίκι και ζμπρώξε και δώστου πάμε μπορεί να βρεθεί σιγά-σιγά στην κουζίνα απέναντι.

3-15-jaime-living-to-sleepi

Να κι ο φουλ καθρέφτης, να βλέπει το παιδί το λουκ πριν βγει για τσάρκα. Το σπιτόσκυλο θα περίμενε και έναν φουλ-σάιζ καθρέφτη δίπλα στο κρεβάτι, καταλαβαίνεις. Και τρίποδα για τη βιντεοκάμερα. Μπορεί να τα έχει κρύψει αυτά. Κοίτα ακόμα: Το υποτυπώδες κόφη τέιμπλ.

3-15-jaime-3-kitchen

Αυτή είναι η κουζίνα, όπου η γκομενέτα θα πάρει σβέλτα το πρωινό της πριν τη σουτάρει. Έχει κι ένα αποθηκάκι πίσω (η πορτούλα που βλέπεις), πολύ βολικό. Κι ο πίνακας αξιοπρεπής και μεγάλος, κάνει και μπάλανς με τον καναπέ.

3-15-jaime-living-skylight

Στο ταβάνι κάπου υπάρχει κι ένα σκάιλαϊτ, που ρίχνει φως στα τεκταινόμενα, πράγμα που πάντα καλό είναι.

3-15-jaime-floorplan

Όπως βλέπεις από την κάτοψη ο μάστορας έχει κι ένα γραφείο κι ένα μπάνιο και μια walk-in ντουλάπα που δεν μας δείχνει, αλλά τέλος πάντων. Κομψότατο είναι το σπίτι, το σπιτόσκυλο αναρωτιέται πώς να 'ναι το γραφείο, κι αν όντως όλο αυτό το στυλάκι του τυπά πιάνει.

Θυμήσου περισσότερα αληθινά σπίτια στο Μπρούκλιν πάλι (πάλι), στο Νιου Τζέρσεϊ, στα Πετράλωνα, στο Μετς, στο Χάρλεμ, στον Πειραιά, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Μιλάνο, στις Σέρρες, στη Ρόδο, στη Μαδρίτη, πάλι στο Νιου Τζέρσεϊ, στο Μπρούκλιν, στο Μπουένος Άιρες, στο Παρίσι, στη Λιλ, πάλι στις Σέρρες, πάλι στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

Και μην ντρέπεσαι: Μπορείς να στείλεις και το δικό σου αληθινό σπίτι, για να το δείξει το σπιτόσκυλο στο σύμπαν.

Διαφήμιση 300×250 Google