Το Σπιτόσκυλο Στη ΝΥ: 40 Bond

img_7446

To σπιτόσκυλο ευρέθη πρόσφατα στη Νέα Υόρκη για μερικές μέρες, και ξέρεις τι έρωτα τρέφει για τη Νέα Υόρκη, οπότε καταλαβαίνεις πως δυο φωτογραφικές μηχανές και μια θαυματουργή βιντεοκάμερα πήρανε φωτιά και φέραν πίσω 11GB ντάτα, τα οποία θα του πάρει κάμποσο καιρό να ξεδιαλέξει, καθώς είναι και πολυάσχολο, το άτιμο. Τέλος πάντων, η πρώτη φουρνιά υλικού που έχει για τα τρυφερά σου μάτια είναι κάτι που σου 'χει ξαναδείξει. Εκεί που περπατούσε μια μέρα, κάπου προς τα νότια του νησιού, το βλέμμα του έπιασε κάτι ξαφνικά, μια πράσινη φλείδα στον ορίζοντα, ένα κτίριο που δεν έμοιαζε με όλα τ' άλλα, αλλά που έμοιαζε με κάτι που σου είχε δείξει πριν από πολύ, πολύ καιρό. Ω ναι, το σπιτόσκυλο περπατούσε στη Bond Street, και στο νούμερο 40, εντελώς τυχαία, έπεσε πάνω στο καταπληκτικό κτίριο διαμερισμάτων που σχεδίασαν οι Herzog και De Meuron, ξέρεις, αυτοί που έφτιαξαν και το Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου, και το οποίο ανήκει στον διάσημο hotelier Ίαν Σρέιγκερ, που ζει και στο ρετιρέ. Στο οποίο ρετιρέ κάτι έργα κάνανε την ώρα που πέρασε το σπιτόσκυλο, κάτι  μεταφέρανε με ένα γερανό. Ας δούμε το (HD!) βίντεο:

Όπως κατάλαβες το σπιτόσκυλο πέρασε κάμποση ώρα απ' έξω φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας και περιμένοντας κάποιον να βγει για να του κάνει μια ξενάγηση στο εσωτερικό. Θαύμαζε την ομολογουμένως φανταχτερή αλλά καλόγουστη πρόσοψη με το γυαλί το πράσινο και τα τεράστια -όχι ομοιόμορφα- τζάμια, αλλά κανένας δεν το κάλεσε μέσα, και η σπιτοσκύλα άρχισε να τραβολογάει γιατί κάτι αρώματα ήθελε να δει παρακάτω στον ίδιο δρόμο, οπότε αρκέσου προς το παρόν σε φωτογραφίες:

Παρεμπιπτόντως υπάρχει  ένα διαμέρισμα στο κτίριο που έχει μείνει απούλητο. 118 τετραγωνικά, 2,5 εκατομμύρια δολάρια (ήταν 3,5 προ κρίσης). Αξίζει τα λεφτά του;

Δες ακόμα:
Κάποιες από τις φωτογραφίες που τράβηξε το σπιτόσκυλο στη Νέα Υόρκη
Άλλο ένα HD βιντεάκι

Διαφήμιση 300×250 Google