ΙΚΕΑ Πιτσικοκό

Λοιπόν, το σπιτόσκυλο έκανε το καθιερωμένο Αυγουστιάτικο πέρασμα από το ΙΚΕΑ, πήρε κάτι ωραία πολύχρωμα κουτιά (από το παιδικό τμήμα!) για να αποθηκεύει η σπιτοσκύλα τα μαραφέτια της και να μην τα έχει από εδώ κι από εκεί, κάτι τραπεζάκια LACK και, όπως πάντα, ένα σωρό άλλα που ούτε τα θυμάται, αλλά που τελικά του κόστισαν το απαραίτητο κατοστάρικο και, όντας σε ΙΚΕΑ mood, έχει αυτά τα πράγματα να πει:

- Βγήκε online ο κατάλογος του 2009 -αλλά στην Αγγλία. Μια πρώτη εικόνα που πήρε το σπιτόσκυλο που τον ξεφύλλισε, λέει ότι έχουν πολλά παλαβά χρώματα, μερικές πινελιές μοντερνιτέ, και ότι ο θρυλικός καναπές Ekeskog, στη ζεστή αγκαλιά του οποίου το σπιτόσκυλο κι η σπιτοσκύλα του κουρνιάζουν εδώ και λίγα χρόνια, πάει, μας άφησε χρόνους. Το σπιτόσκυλο θρηνεί γιατί δεν πρόλαβε να πάρει ένα δεύτερο κάλυμα που ήθελε, το λευκό. Alas!

- Εν τω μεταξύ, το ελληνικό site εξακολουθεί να έχει τον κατάλογο του 2008 -και τίποτα άλλο.

- Οι τρελοί τύποι στο IKEAFans έχουν όλα τα σκίτσα-οδηγίες για όλα τα προϊόντα του ΙΚΕΑ ever, πράγμα χρήσιμο αν, ας πούμε, θες να αποσυναρμολογήσεις κάτι και να το ξαναφτιάξεις αλλού, κι έχεις (εννοείται) χάσει το χαρτάκι. Ή αν θες να κάνεις αυτοσχέδια IKEAhacks!

- Το ikeagr.wordpress.com, το ελληνικό blog ενός αξιέπαινου υπαλλήλου του ΙΚΕΑ στο Ρέντη, εξακολουθεί να μη λειτουργεί. Κι αυτό είναι κρίμα.

- Ξέρεις τι άλλο είναι κρίμα; Καταργήθηκε ο Ekeskog! Αχ!

via pestaola, σπίτι μου σπιτάκι μου

Διαφήμιση 300×250 Google