Τα Καλύτερα Ρετιρέ Του Κόσμου

Το σπιτόσκυλο δεν ασχολείται συχνά με ξενοδοχεία, αλλά να μια ωραιότατη λίστα του concierge.com με τις καλύτερες penthouse suites των ξενοδοχείων του κόσμου η οποία κάπου στη μέση της έχει και μια αναπάντεχη έκπληξη. Αυτή:

Δεν το λες ακριβώς "ρετιρέ", καθώς από κάτω του δεν είναι άλλοι όροφοι, αλλά ένας γκρεμός 300 μέτρων και η καλντέρα της Σαντορίνης. Η Perivolas Suite του ξενοχοδείου Perivolas στη Σαντορίνη ήταν ένα παλιό υπόσκαφο, όπως όλα τα πολυτελή δωμάτια του νησιού, και έχει έκταση περί τα 150 τετραγωνικά, ένα θολωτό αίθριο, πισινούλα με θέα το χάος, και ένα δέντρο (μια ελιά) μές τη μέση. Το σπιτόσκυλο είχε την τύχη να δει τη σουίτα από κοντά (alas, όχι και να μείνει) καθώς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είναι ο πιο σούπερ τύπος που έχεις συναντήσει, και έμαθε ότι εκεί έμεινε -και ενθουσιάστηκε- ο Καλατράβα σε επίσκεψή του στη χώρα πριν από λίγα χρόνια. Το σπιτόσκυλο λατρεύει αυτή την αρχιτεκτονική, με τους γλυπτούς τοίχους, τα θολωτά ταβάνια, τα ουδέτερα χρώματα με τις έντονες πινελιές, την οικονομία στις φόρμες κι όλα αυτά τα ωραία και τα γήινα, και αυτό είναι ένα από τα κοινά που έχει το σπιτόσκυλο με τον Λε Κορμπιζιέ.

Αλλά συγχώρα το, παρασύρθηκε από τις μνήμες και γράφει στα κουτουρού. Πάρε μια φωτογραφία της διάσημης infinity pool του Perivolas και καλό καλοκαίρι.

Santorini Infinity Pool

Διαφήμιση 300×250 Google