Real Estate Τουρισμός ΙΙ: Πάλι Μανχάταν

Το σπιτόσκυλο έψαξε και βρήκε ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα καινούρια κτίρια με διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη, ξέρεις, από αυτά που σου προσφέρουν φοβερές υπηρεσίες, ώστε μαζί με το διαμέρισμα να αγοράζεις και λίγη peace of mind. Δες:

1. 995 Fifth Avenue

Ένα από τα κλασσικά, βαριά παλιά κτίρια της 5ης Λεωφόρου, σχεδιασμένο από τον Ροζάριο Καντέλα το 1926, ετούτο το co-op βροντοφωνάζει old money. Έτσι δεν αρκεί να έχεις πολλά φράγκα για να αγοράσεις ένα από τα 26 διαμερίσματα (μεγέθους από 400 μέχρι 800 τετραγωνικά) του 995, πρέπει να σε αποδεχτεί και το συμβούλιο των ιδιοκτητών. Μεγάλοι μπελάδες.

2. 141 Fifth Avenue

Το ζουμί σε ετούτο το κτίριο δεν είναι η τοποθεσία του (μην ακούς 5η Λεωφόρο και τρομάζεις, είναι χαμηλά, προς το Flatiron) αλλά τα τέσσερα ρετιρέ, καθένα από τα οποία πιάνει μια γωνία του πολύ όμορφου και πολύ παλιού διατηρητέου κτιρίου. όπως βλέπεις, καθένα από αυτά μοιάζει με καμπαναριό, έχει ωραία θέα, και πολλούς ανοιχτούς χώρους, πράγμα σπάνιο σε τούτη την πόλη. Και πανάκριβο.

Απ' έξω είναι ένα πολύ ωραίο, πολύ προσεκτικά ανακαινισμένο παλιό κτίριο.

Κι από μέσα, βέβαια, μια χαρά θα είναι:

Η ταράτσα, δε, θα είναι όλα τα (πολλά) λεφτά.

3. Sheffield 57

Ετούτο εδώ βρίσκεται στη γωνία της 8ης Λεωφόρου με τους 57 δρόμους, οπότε από τη μια γωνία του βλέπεις το Central Park, όπως πολύ δραματικά σου δείχνουνε στο site:

To σημείο είναι πολύ καλό για τα γούστα του σπιτόσκυλου, κι άμα θες να μάθεις έχει κοντά και δυο πολύ ωραία ελληνικά εστιατόρια, το Molyvos και το Milos. Το κτίριο είναι από αυτά τα καινούρια που δεν είναι εξωφρενικά πολυτελή και πανάκριβα, αλλά πουλάνε lifestyle σε νεαρότερους πελάτες. Υπάρχουν μπόλικα διαμερίσματα διαθέσιμα. Τα studios ξεκινάνε από 600+ χιλιάδες δολάρια, τιμή όχι πολύ ακριβή για τα δεδομένα της περιοχής.

Θυμήσου, τώρα, τα προηγούμενα τρία.

Διαφήμιση 300×250 Google