Ιδιωτικό Νησί Σε Σχήμα Καρδούλας Με Σπίτι Του Φρανκ Λόιντ Ράιτ, Πωλείται

Εεεεεεεεδώ είσαι. Αυτό. Νάτο.

Το σπιτόσκυλο ξέρεις ότι λατρεύει τα ιδιωτικά νησιά. Τα συμπαθεί επειδή είναι λίγο μισόσκυλο, και δεν του αρέσει η ιδέα "γείτονες", οπότε το ιδιωτικό νησί είναι η καλύτερη λύση γι' αυτό, η πιο τελεσίδικη. Ένα κομμάτι γης αποκομμένο από την υπόλοιπη Γη. Αυτό του αρέσει. Ετούτο εδώ που σου δείχνει σήμερα, που βρίσκεται στη λίμνη Μαχόπακ της πολιτείας της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, είναι ένα μικρό και κατάφυτο ιδιωτικό νησί. Με σχήμα καρδούλας.

Το σπιτόσκυλο επίσης συμπαθεί τον πολιτισμό και τις μεγάλες πόλεις, παρ' όλο που είναι τίγκα στους ανθρώπους. Ετούτο το νησάκι βρίσκεται εβδομήντα χιλιόμετρα από τη Νέα Υόρκη - μιάμιση ώρα με βαρκάκι/αυτοκίνητο και είσαι στο Μανχάταν.

Αλλά το κερασάκι στην τούρτα, η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, η λεπτομέρεια που παίρνει αυτό το listing και το ανεβάζει στη στρατόσφαιρα, στο πάνθεων των σπιτοσκυλαναρτήσεων, είναι το ότι το σπίτι που υπάρχει πάνω στο νησάκι, μια βιλίτσα 450 τετραγωνικών, το έχει σχεδιάσει ο Φρανκ ο Λόιντ ο Ράιτ, ο ΦουΛουΡου ο ίδιος.

flw-massaro-house

Εικόνα 1 από 9

Συγκεκριμένα το κυρίως σπίτι χτίστηκε το 2007 χρησιμοποιώντας τα σχέδια που είχε κάνει ο ΦουΛουΡου το 1959 για τον τότε ιδιοκτήτη, που όμως δεν τα χρησιμοποίησε γιατί δεν είχε αρκετά λεφτά. Αντ' αυτού ο ΦουΛουΡου του έφτιαξε ένα μικρότερο σπιτάκι στο νησάκι, το οποίο υπάρχει ακόμα.

Και αναρωτιέται το σπιτόσκυλο αλλού στη Γη υπάρχει τέτοιο σούπερ-combo αρχιτεκτοrealestate πληρότητας; Που; OK, αν ήταν λίγο πιο κομψό και λιτό το εσωτερικό του σπιτιού, όπως άλλα σπίτια του ΦουΛουΡου, και αν ήταν και σε πιο ζεστά κλίματα το νησί, και είχε και μια ωραία πισινούλα να κολυμπάει το σπιτόσκυλο, θα ήταν ακόμα καλύτερο. Βεβαίως, τότε μπορεί να μην κόστιζε μόνο 19.900.000 δολάρια. Γιατί τόσο κοστίζει ετούτο. Μπορείς να μπεις να το αγοράσεις. Έχει και κουμπάκι "add to cart".

Αυτά που λες.

Διαφήμιση 300×250 Google