Η Πυραμιδοκαλύβα: Ένα Αριστούργημα

secondinterior111

Το σπιτόσκυλο σου 'χει ξαναεκφράσει την επιθυμία του να πάρει ένα ωραίο οικόπεδο σε μέρος ωραίο κι απομονωμένο, και να ρίξει μέσα μια προκάτ καλύβα με τα απαραίτητα και να αράξει με τη σπιτοσκύλα του για δυο-τρεις ραχατλίδικους καλοκαιρινούς μήνες. Ε, τις προάλλες έπεσε σ' αυτό το καταπληκτικό μπλογκ που έχει μόνο καλύβες του τύπου ετούτου, για τύπους οικολόγους και ιν-τατς με τη φύση (όχι ακριβώς σαν το σπιτόσκυλο, αλλά τέλος πάντων), και σ' αυτό εντόπισε ετούτο  το αριστούργημα που σου δείχνει ευθύς αμέσως. Έμπα.

3aframeext2

3aframeext66

3aframeext55

Χωμένο σ' ένα δάσος δίπλα στο εθνικό πάρκο Γιοσέμιτι, είναι μια τριγωνική μοντέρνα καλύβα, ενεργειακά αυτόνομη, με ξυλόσομπα, δορυφορικό Ίντερνετ (αλλά off the grid), και ένα snowmobile για τα χιόνια, όταν πέφτουν χιόνια. Για να καταλάβεις πού βρίσκεται:

secondsurroundings111

aframe3ext1d

aframe3disc2

Τα λιβάδια τα καταλαβαίνεις, η μαύρη πέτρα βρίσκεται σ' ένα μονοπάτι λίγα χιλιόμετρα απ' την καλύβα, και ειναι διάσημη γιατί μοιάζει ακουμπησμένη στην ακρούλα, έτοιμη να πέσει ανά πάσα στιγμή, εδώ και αιώνες. Στα ενδότερα της καλύβας, όμως:

3aframe-interiorbed

Η κρεβατοκάμαρα είναι σε λοφτάκι αποπάνω -βλέπει δέντρα. Τρελοί ύπνοι, μην το συζητάς καν.

3aframe-interiorkitchen

3aframe-interiorwindow

3aframe-interiorfireplace

3aframe-interiorbath11

Ωραιότατο και μοντέρνο, δεν μπορείς να πεις. Νοικιάζεται για να πας διακοπές, αλλά ομολογουμένως σου δίνει ιδέες. Το σπιτόσκυλο είναι εξιτέ.

Θυμίσου  περισσότερα τέτοια:
Μια καλύβα που χτίζεται σε πέντε ώρες
το χαρτόσπιτο
ένα χομπιτόσπιτο στην Ουαλία
μια καλύβα στο Γουαϊόμινγκ
μια καλύβα στο ποτάμι
το σπίτι που περπατάει
μια καλύβα 8 τετραγωνικών
την καλύβα του Μαρκ Τουέην
μια καλύβα για ένα συγγραφέα
και το πολύ μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Διαφήμιση 300×250 Google