OMG ΙV: Ανοιχτό Ρετιρέ Στη Νέα Υόρκη

ny01

Μερικές φορές το σπιτόσκυλο βλέπει κάτι και γκνταν, παρ' το σαγόνι στο πάτωμα. Μπορεί να μην είναι κάτι εξ' ολοκλήρου άψογο, μπορεί να είναι μια ταινία με πάρα πολύ καλή μουσική, ας πούμε, ή ένα τραγούδι με πολύ κολλητικό ρεφρέν, ή ένα διαμέρισμα με τόσο ερωτεύσιμο πάτωμα. Ετούτο εδώ που βλέπεις είναι ένα ρετιρέ στους 37 δρόμους του Μανχάταν, ανάμεσα στην 9η και τη 10η Λεωφόρο, που ανήκε σε ένα φωτογράφο, είναι περί τα 400 τετραγωνικά, κι έχει αυτά τα λαχταριστά σοκολατιά ξύλινα πατώματα που το σπιτόσκυλο τα βλέπει και σχεδόν τα νιώθει κάτω από τα πόδια του, καθώς τα περπατά κάνοντας τσίκι-τσίκι, ξυπόλυτο. Έμπα για φωτολαγνεία και λεπτομέρειες.

Μην κοροϊδευόμαστε, πρόκειται για αριστούργημα. Πολύ φως, βέβαια, οπότε δεν ενδείκνυται για βαμπίρ (εκτός από αυτά που λαμπυρίζουν, δεν είναι σίγουρο το σπιτόσκυλο, υπάρχουν πολλά βαμπίρ μάλλον), αλλά κατα τα άλλα εξαιρετική άπλα, χλίδα και ωραία υλικά παντού, μεγάλη ταράτσα για ξάπλες και ενατένιση, και ξύλο. Όλο ξύλο. Αντί ντουλαποκατασκευής, βέβαια, το σπιτόσκυλο θα έβαζε βιβλιοθήκες. Και μια άλλη ένσταση: Αν το καλοσκεφτείς, πρόκειται για δυάρι:

ny07

Υπάρχει κι ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο, λέει, το οποίο όμως πρέπει να περάσεις για να φτάσεις στο μάστερ, οπότε μάλλον προς γραφείο το βλέπει το σπιτόσκυλο. Ένα δυάρι 400 τετραγωνικών στο Μανχάταν; Γιατί όχι. Ζητάνε μόνο 4,9 εκ. δολάρια. Τι είναι. Ούτε 3,4 εκ. ευρώ.

Θυμήσου ακόμα:
OMG: Αριστούργημα στο Καπ Φερά
OMG: Αριστούργημα στο Μανχάταν
OMG: Αριστούργημα στο Μαλιμπού

Διαφήμιση 300×250 Google