Τρία Μπλογκζ Για Την Αθήνα Που Θα Έπρεπε Να Διαβάζεις

Το σπιτόσκυλο ξέρει ότι εξ' ορισμού γουστάρεις τα σπίτια και την αρχιτεκτονική (αλλιώς δεν θα 'σουν εδώ, θα κλικολόγαγες στον Πέρε το Χίλτο ή τις Οσοσικάτες ή την Καουτσπατάτα ή τους Σομπρέρους) κι επίσης ξέρει ότι πιθανότατα ζεις στην Αθήνα, αλλά ακόμα κι αν είσαι από μέρη ξένα κι αλλιώτικα, πιο ρουστίκ ή και πιο ούρμπαν, η αρχιτεκτονική της Αθήνας έχει ένα ενδιαφέρον έστω κι από τη γραφική, άσχημη πλευρά της. Υπάρχουν κάποια μέρη χωμένα στα Ίντερνετς που είναι αφοσιωμένα στο να δείχνουν τα αρχιτεκτοπρόσωπα αυτής της πόλης, κι εσύ σίγουρα θα βρείς λόγους να τα διαβάζεις. Όπως το σπιτόσκυλο. Δες:

Athensville: Εικόνες και νέα της πόλης, όπως τα βλέπει ο φακός του ιδιοκτήτη μπλόγκερ
We Love Athens: Θέλει θάρρος να βροντοφωνάξεις "αγαπώ την Αθήνα!" είναι κάπως σα να λες "αγαπώ τη γάγγραινα!" αλλά ο μπλογκερ ετούτος το λέει, κι έχει κι επιχειρήματα.
Athens Voice City Lover: Όχι μπλογκ per se, μια συλλογή από ενδιαφέροντες προσόψεις και εικόνες από κτίρια και σπίτια της Αθήνας.

Πρότεινε, Αθηνολάτρη σπιτοσκυλοφάν, κι άλλα τέτοια στα σχόλια, αν έχεις. Και δες φωτογραφίες Αθήνας made in spitoskylo για έμπνευση:

Διαφήμιση 300×250 Google