Αγόρασε: Το Σπίτι Του Μπεν Στίλερ

hollywoodspanish14

Το σπιτόσκυλο έχει μια συμπάθεια για τον κωμικό ηθοποιό Μπεν Στίλερ, πιστεύει πως έχει μια βλακόφατσα πολύ ενδιαφέρουσα, και βλέπει τις ταινίες που γυρνάει με το παρεάκι του, τον Όουεν Γουίλσον, τη γυναίκα του και άλλους, πολύ ευχάριστα. Τώρα ο κύριος Στίλερ πουλάει το σπίτι του στο Λος Άντζελες, γιατί απ' ό,τι λένε οι φήμες σκοπεύει να μετακομίσει νόμιμα στη Νέα Υόρκη, κάτι που το σπιτόσκυλο, που μόλις επέστρεψε από το Μήλο, καταλαβαίνει, συμμερίζεται και ζηλεύει με την καλή έννοια. Έμπα να δεις φωτογραφίες και λεπτομέρειες.

Απ' ό,τι μαθαίνει το σπιτόσκυλο, το σπίτι ετούτο δεν είναι ένα. Ο Στίλερ πήρε ένα το 1999, δηλαδή, και μετά αγόρασε και το διπλανό, κι έφτιαξε και μια νέα πισίνα ανάμεσά τους, ένα φανταστικό κήπο γύρω τους κι ένα ανεξάρτητο guest house στο χτήμα, οπότε καταλαβαίνεις γιατί μοιάζει τόσο πολυδαίδαλο κι ακατανόητο το σύμπλεγμα κτιρίων στις φωτογραφίες. Συνολικά το όλον διαθέτει δέκα υπνοδωμάτια, ό,τι πρέπει για τρεις γενιές να μένουνε μαζί. Λείπουνε βέβαια φωτογραφίες του εσωτερικού, κι αυτό είναι ένα θέμα -συνήθως όταν τα αμερικάνικα listings δεν έχουν φωτογραφίες του εσωτερικού σημαίνει ότι θέλει πολλή ανακαίνιση. Μια άλλη περίπτωση είναι το interior design να είναι καρακιτσάτο, να το είδε ο μεσίτης και να έφριξε.

Όπως και να 'χει, ο Μπεν Στίλερ ζητάει 12,5 εκατομμύρια δολάρια γι' αυτό το σπίτι, ποσό μεγάλο για την εποχή, αλλά απαραίτητο αν θέλει να πάει να μείνει σε κάτι τέτοιο ή σε κάτι τέτοιο. Θα τα πάρει; Ποιος ξέρει. Το σπιτόσκυλο δεν είναι σίγουρο ότι θα τα δινε αν τα είχε. Αλλά είναι γνωστό τσιπικουλόσκυλο, οπότε η γνώμη του δεν έχει και πολλή σημασία.

Δες πολλές πολλές φωτογραφίες του σπιτιού εδώ και θυμίσου περισσότερα σπίτια διασήμων:

Μπαράκ Ομπάμα!
Τζορτζ Μπούς! (κι εδώ)
Σαντάμ Χουσεΐν! (κι εδώ)
Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ντιόρ!
Κάρολος Ντίκενς!

Τζορτζ Κλούνεϊ!
Σταύρος Νιάρχος!
Νίκολας Κέιτζ!

Στιβ Μάρτιν!
Λεονάρντο Ντι Κάπριο!
Μπραντ Πιτ!
Τρούμαν Καπότε!
Χιου Τζάκμαν!
Σωκράτης Κόκκαλης!
Τζον Τραβόλτα!
Νίκος Χατζηνικολάου!

Γιάννης Λάτσης!

Δημήτρης Κοπελούζος!
Περικλής Παναγόπουλος!
Θανάσης Λαβίδας!
Πάρις Κασιδόκωστας!
Ζαν Ρενουάρ!
Μόμπι!
Χάρι Πότερ!
Μάικ Τάισον!
Μάικλ Τζάκσον!
Βίκυ Μοσχολιού!
Φρανκ Σινάτρα!
Κάρι Γκραντ!
Άαρον Σπέλινγκ!
Σίντο Κρόφορντ!
Μίστερ Μπιγκ!
Ίνγκμαρ Μπέργκμαν!
Κι ακόμα πολλοί αστέρες!

Διαφήμιση 300×250 Google