Να Χτίσω Αυθαίρετο Ή Να Περιμένω Να Μπει Στο Σχέδιο;

Μερικές φορές το σπιτόσκυλο λαμβάνει emails που το αγγίζουν και το κάνουν να πιστεύει πως υπάρχει ελπίδα. Ο αναγνώστης Αλάνι είχε την εξής ερώτηση:

Αστεράτο σπιτόσκυλο εχω ερώτηση για εσένα που ξερεις τα πολλα: Άμα είσαι ενταξη τυπος (κατα το κοινώς λεγόμενο μαλ@%#) και δεν θες να χτύσεις αυθαιρετο, αλλα οι γυρω γυρω χτισανε, υπάρχει περιπτωση ποτε να μπει εντος σχεδίου και να χτίσω νομιμα ή θα παραμείνω αιωνιως μαλ@#% και θα στησω τροχοσπιτο για να κανω μπανιο στο Λαυριο???? Ευχαριστώ :).

To σπιτόσκυλο, πριν παραδώσει τον Αλάνη βορά στους φανς, έχει να πει τα εξής: Πρώτον, αν όλοι οι Έλληνες ήταν το ίδιο μαλ@%#ς με σένανε τότε η χώρα σήμερα δεν θα ήταν σ' αυτά τα χάλια, θα ήταν ένα πολύ καλύτερο μέρος. Δεύτερον, στις εποχές που ζούμε και δεδομένου του Αρμαγεδδώνα που έρχεται έχε στο νου σου ότι ένα οικόπεδο είναι πολύ πιο χρήσιμο από ένα σπίτι ως περιουσία: Ρευστοποιείται πολύ πιο εύκολα και χάνει την αξία του λιγότερο. Οπότε σ' αυτή τη φάση καλύτερα να έχεις οικόπεδο + λεφτά (κάπου ασφαλή) παρά εξοχικό. Τρίτον, όχι τροχόσπιτο. Λυόμενο, από αυτά τα μοντέρνα, που σε κάποιες τους μορφές δεν χρειάζονται άδεια από πολεοδομία. Είναι ένα θέμα που συναρπάζει το σπιτόσκυλο και ως τώρα το έψαχνε τουριστικώς, βλέποντας τα ωραία πράγματα που φτιάχνουνε οι ξένοι, αλλά σιγά σιγά θέλει να αρχίσει να ψάχνει δυνατότητες εφαρμογής του κόλπου και στα εγχώρια, με συγκεκριμένες διαθέσιμες λύσεις, κόστη, μπελάδες. Θα σε κρατά ενήμερο.

Εσύ αναγνώστη, τι λες;

Να χτίσει αυθαίρετο ή να περιμένει να μπει η περιοχή στο σχέδιο;

Δες Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

πηγή photo

Και θυμήσου προκατασκευασμένα:
Ένα γυάλινο προκάτ σπίτι
Ένα προκάτ σπίτι με extras
Κάτι όμορφο στο Σαν το Φρανσίσκο

Το προκατ του Λίμπεσκιντ

Μια κουκλίστικη καμπάνα
Δες μια καλύβα αριστούργημα
μια καλύβα για ένα συγγραφέα
ένα βίντεο για μίνι-καλύβες
την αριστουργηματική πυραμιδοκαλύβα
μια καλύβα που χτίζεται σε πέντε ώρες
το χαρτόσπιτο
ένα χομπιτόσπιτο στην Ουαλία
μια καλύβα στο Γουαϊόμινγκ
μια καλύβα στο ποτάμι
το σπίτι που περπατάει
μια καλύβα 8 τετραγωνικών
και το πολύ μικρό σπίτι στο λιβάδι

Διαφήμιση 300×250 Google