Αληθινά Σπίτια ΧΙΙ: Μπρούκλιν Πάλι

O LJ και η γυναίκα του ζούσαν ήρεμα κι ωραία, και σκέφτονταν πώς θα ανακαινίσουν το διαμέρισμά τους για να το κάνουν πιο γουστόζικο, όταν έμαθαν πως περιμένουν μωράκι και όλα άλλαξαν. Η ανακαίνιση έγινε, και ο LJ έχτισε (σχεδόν μόνος του) μια ανυψωμένη επέκταση που θα γινόταν το δωμάτιο του μωρού, και το αποτέλεσμα είναι ένα κουκλίστικο μίνι-ψευτο-λοφτάκι 45 τετραγωνικών, γεμάτο έξυπνες λύσεις. Έμπα για φωτογραφίες.

Πώς φαίνεται το σαλόνι από την κουζίνα. Θυμήσου, το διαμέρισμα είναι μια σταλιά.

Κι άλλη μια άποψη του ίδιου.

Η αλλόκοτη και πολύ επικίνδυνη σκαλίτσα οδηγεί στο πατάρι, και θα αποτελέσει τεράστιο πρόβλημα όταν ο μπόμπιρας αρχίσει να σουλατσάρει μέσα στο διαμέρισμα. Ευτυχώς ο μπαμπάς LJ το 'χει υπ' όψιν του και ξέρει ήδη τι βελτιώσεις θα κάνει στο όλο σύστημα.

Πάρε και την άλλη πλευρά. Πάνω στο πατάρι είναι η κρεβατοκάμαρα των γονιών, πίσω η κουζίνα και η είσοδος.

Επειδή τα πιτσιρίκια χρειάζονται πολλά μαραφέτια, ο LJ έχτισε αποθηκευτικούς χώρους παντού, γέμισε τον τόπο συρταράκια. Το πάτωμα, παρεμπιπτόντως, ήταν κάποτε ένα παρκέ το οποίο ξηλώθηκε ολοσχερώς, για να αποκαλύψει αυτό το καθόλου άσχημο τσιμέντο.

Ακόμα και η σιδερώστρα έπρεπε να βολευτεί κάπου έξυπνα. Μερακλής ο LJ. Το σπιτόσκυλο αναρωτιέται τί να σημαίνει, άραγε, το "LJ".

Εσύ δες κι άλλα αληθινά σπίτια στο Μπουένος Άιρες, στο Παρίσι, στη Λιλ, στις Σέρρες, πάλι στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

via apartment therapy

Διαφήμιση 300×250 Google