To Πιο Παλαβό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Η σπιτοσκύλα δήλωσε: "Δεν θέλω τα μπλε-ασημί στολίδια από πέρσι. Φέτος θέλω κόκκινα-χρυσά". Το σπιτόσκυλο τότε μόλις ξύπνησε, κοίταξε γύρω του και συνειδητοποίησε ότι, αν και ήταν ακόμη Νοέμβρης, ο κόσμος είχε αρχίσει να στολίζεται με φωτάκια και αγιουσβασίληδες.

Το σπιτόσκυλο αναστέναξε γιατί ήξερε πως ο καιρός είναι εγγύς, και πολύ σύντομα θα πρέπει να συναρμολογήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα θηρίο ύψους δύο μέτρων και τριάντα εκατοστών που ψώνισε πέρσι, και να το στήσει καταμεσίς του αχανούς του σαλονιού, μια διαδικασία που το εξουθένωσε καθώς τη σκεφτόταν, και το ανάγκασε να ξαπλώσει για λίγο στον ΙΚΕΑ καναπέ του, να πάρει δυο ανάσες.

Μετά, το σπιτόσκυλο μπήκε σ' αυτό το εργαλείο του σατανά που λέγεται Ίντερνετ κάνοντας αυτό που κάνει πάντα όταν καλείται να εκτελέσει ένα έργο κοπιαστικό: Άρχισε να ψάχνει τρόπους να το αποφύγει ή, έστω, λόγο να κωλυσιεργήσει.

Βρήκε μερικά πολύ ενδιαφέροντα -έως εντελώς παλαβά- χριστουγεννιάτικα δέντρα. Να τι βρήκε:

Τη Χριστουγεννιάτικη Βιβλιοθήκη
Το Χριστουγεννιάτικο Βιβλιόδεντρο
Το Μαύρο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Το Ανάποδο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Κρύσταλλα Murano
Το Τρίγωνο Υπαίθριο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με LED Φωτάκια
Το Ασύρματο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

και τέλος

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Ταπετσαρία

Μα όλα αυτά δεν μπορούν παρά για λίγο να αναβάλλουν το μοιραίο. Εδώ και μια εβδομάδα η σπιτοσκύλα έχει απιθώσει μια τεράστια σακούλα Jumbo γεμάτη κόκκινα και χρυσά στολίδια στο σαλόνι. Το σπιτόσκυλο έχει πιάσει το υπονοούμενο.

Διαφήμιση 300×250 Google