Αγόρασε: Βίλα Στο Μπαλί

Λοιπόν, το σπιτόσκυλο  δεν έχει πολλά να σου γράψει, το 'χει βαρέσει και μια χειμωνιάτικη  νωχελικότητα πολύ επικίνδυνη, εσύ απλά χόρτασε απίθανες φωτογραφίες από ένα καινούριο ντιβέλοπμεντ στο Μπαλί της Ινδονησίας (μακριά από το σεισμό), το οποίο περιλαμβάνει βίλες τριών υπνοδωματίων προς πώληση, με amenities ξενοδοχείου και ιδιωτική πισίνα και χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και απ' όλα. Μερικά από  τα ξύλα που βλέπεις προέρχονται από παλιούς τηλεγραφικούς στύλους, ας πούμε.

Έμπα για να δεις φωτογραφίες.

Το μοντέρνο στυλ καθόλου δεν το χαλάει το σπιτόσκυλο, ούτε τα  εσωτερικά αίθρια, που ναι μεν δεν έχουνε ολούθε θέα, αλλά που σου εξασφαλίζουν μια ιδιωτικότητα θεσπέσια, ώστε να τσαλαβουτάς στην πισίνα σου τσίτσιδος, όπως πρέπει.

Ιδού ένα μπάνιο. Αν και αρχικά η ιδέα των τόσο μακρινών νεροχυτών το ξένισε το σπιτόσκυλο, στη  συνέχεια τη βρήκε λογική. Αν είναι ακροβολισμένοι οι νεροχύτες, μπορείς να  χρησιμοποιείς κάθε φορά αυτόν που είναι πιο κοντά. Το σπιτόσκυλο έχει διπλό νεροχύτη στο μπάνιο, και ξέρει από αυτά τα πράγματα.

Πρόσεξε, αυτό είναι υπνοδωμάτιο, και  δεν είναι καθόλου άσχημο. Ανοίγει στην πισίνα, και το σπιτόσκυλο ευχαρίστως θα έπαιρνε το πρωινό του διαβάζοντας περιοδικά στα μαξιλάρια δίπλα στο παραθύρι.

Α, πολύ ωραίο, δεν μπορείς να πεις.

Τιμές το σπιτόσκυλο δεν ξέρει, αλλά αν αναλογιστείς ότι αυτό κάνει μισό εκατομμύριο, ε, δεν θα είναι δα και εξωφρενικές.

Θυμήσου άλλα εξωτικά μέρη: Μπελίζ, Ταϊλάνδη, Βραζιλία.

Διαφήμιση 300×250 Google