Ω Ρε Μάνα Μου

Τα μάτια του σπιτόσκυλου γούρλωσαν όσο δεν παίρνει, και το σπιτόσκυλο ένιωσε τυχερό που φοράει γυαλιά, κι έτσι μπόρεσε να συνεχίσει να βλέπει αυτές τις φωτογραφίες ενός διαμερίσματος στην Perry Street του Μανχάταν, που ψάχνει αγοραστή.

Σχεδιασμένο απ' τον Ρίτσαρντ Μάιερ, το διαμέρισμα είναι περί τα 1000 τετραγωνικά, καταλαμβάνει τρεις ορόφους του κτιρίου στου οποίου το ρετιρέ κατοικεί ο Κάλβιν Κλάιν, και είναι μια λευκή οπτική ποίηση ανοιχτών χώρων και θέας στο ποτάμι. Τα σάλια του σπιτόσκυλου πλημμυρίζουν το πληκτρολόγιο.

Βέβαια, κοστίζει 40 εκατομμύρια δολάρια (27 εκ. ευρώ, μόλις). Και, αν το δεις καλά καλά, υπάρχουν μερικές εύλογες απορίες. Όπως, ας πούμε, το υπνοδωμάτιο:

Το σπιτόσκυλο λατρεύει την άπλα και τη λευκή Eames, αλλά αναρωτιέται: Πώς κλείνουν τα παράθυρα; Πώς θα κλείσει μάτι το σπιτόσκυλο, που λατρεύει τον πρωινό ύπνο, σ' αυτό το κρεβάτι; Κι αν το σπιτόσκυλο θέλει να κοιμηθεί στο υπέροχο κρεβάτι του, αλλά η σπιτοσκύλα αποκάτω στο ορθάνοιχτο λίβινγκ ρουμ θέλει να δει Nip/Tuck, τι γίνεται; Από την άλλη, δες το master bathroom:

Τη θέα:

Και μετά πάτα εδώ για να δεις την (ελαφρώς αλλόκοτη, επιμένει το σπιτόσκυλο) κάτοψη και, αν πια έχεις πειστεί, πήγαινε εδώ για να το ψωνίσεις.

Αχ, φτώχια.

Διαφήμιση 300×250 Google