Αξίζει Τα Λεφτά Του XXI: Παραλιόσπιτο Στο Μεξικό

Λοιπόν, το σπιτόσκυλο εδώ σου έχει το πρώτο "αξίζει τα λεφτά του" της χρονιάς, κι είναι ένα θέμα ενδιαφέρον, αλλά ακόμα καλύτερα σου έχει και κάτι άλλο, μιαν έκπληξη. Το σπίτι είναι παραθαλάσσιο, βρίσκεται στην Τιχουάνα του Μεξικού, 40 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Αμερικάνικη Καλιφόρνια, και έχει διάφορα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Έμπα να δεις, και να ψηφίσεις αν αξίζει τα λεφτά σου. Και για την έκπληξη.

Έ, γουαντουγιουθίνκ; Το σπιτόσκυλο ακόμα παλεύει με τα σέτινξ, αλλά να, ένας καινούριος τρόπος να βλέπεις φωτογραφίες στο site. Θα γίνει ακόμα καλύτερος στο μέλλον, φορσιουρ.

Στο θέμα μας, το σπίτι βρίσκεται λοιπόν σε μια συστάδα 20 χλιδόσπιτων φυλαγμένων από φύλακες, πράγμα χρήσιμο στην Τιχουάνα, που υποφέρει από εγκληματικότητα βαριά. Είναι πάνω στον Ειρηνικό, κοιτάς έξω και βλέπεις τα δελφίνια να περνάνε το καλοκαίρι και τις φάλαινες το Φλεβάρη. Είναι σπίτι παλιό, 20 χρονών, αλλά είναι ανακαινισμένο, κι έχει κρατήσει κάτι ωραίες παραδοσιακές λεπτομέρειες όπως κάτι φολκλορ τούβλινα θολωτά ταβάνια και κάτι ωραία πλακάκια στην κουζίνα και στο μπάνιο. Πισίνα δεν έχει, αλλά είναι γεμάτο γωνιές για να λουφάξεις και να κουλάρεις, τόσο μέσα (το sitting room στο μάστερ μπεντρουμ είναι θεσπέσιο) όσο και έξω. Η τιμή του είναι λέει 895 χιλιάδες δολάρια, δηλαδή (μπλικι μπλικι) 620 χιλιάδες ευρώ.

Τι λες;

Αξίζει τα λεφτά του;

Loading ... Loading ...

Σ' αρέσει το νέο gallery του σπιτόσκυλου;

Δες Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους:
Σαλέ στον Παρνασσό
Αρχοντικό στην Άνδρο
Εξοχικό στην Κρήτη
Ρετιρέ στο Μετς
Αρχοντικό στον Πειραιά
Εξοχικό στη Τζιά
Μεζονέτα στο Μαρούσι
Ρετιρέ στο Λας Βέγκας
Βίλα στην Εύβοια
Διαμέρισμα στο Μαρούσι
Διαμέρισμα στη Βαρσοβία
Βιλίτσα στην Κεφαλονιά
Μισοτελειωμένη μεζονέτα στην Κηφισιά

Ημιυπόγειο στα Εξάρχεια
Διαμέρισμα στο Παρίσι
Διαμέρισμα με θέα στη Θεσσαλονίκη
Διαμέρισμα στο Μανχάταν
Κουτάκι στο Λονδίνο
Κι άλλο εξοχικό στη Τζιά
Βίλα στην Ανάβυσσο
Βίλα και στη Βούλα

Διαφήμιση 300×250 Google