Η Αθήνα, Οι Ταράτσες, Η Ακρόπολη, Ω

Και τώρα, ένας καταιγισμός από λινξ και φωτογραφίες και βίντεα που προέκυψαν από τις "100 Ταράτσες".

taratsold01

Πρώτα απ' όλα, τις φωτογραφίες τις έχεις δει στο ταμπλρ (ή στο ίνσταγκραμ, ή στο φέησπουκ ή στο φλικρ, ή στο πίντρεστ), την ανασκόπηση την έχεις διαβάσει, ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Δες τώρα: Περισσότερες φωτογραφίες της Ακρόπολης από τις ταράτσες, αυτή τη φορά τραβηγμένες με κανονική φωτογραφική μηχανή SLR, όχι με κινητά.


Βάζοντας μερικές από τις φωτογραφίες δίπλα δίπλα και, κοίτα: Ένας κύκλος.

Στο τέλος του πρότζεκτ το σπιτόσκυλο πήγε μια βόλτα από την ίδια την Ακρόπολη, η οποία ήταν όπως τη θυμόταν από τότε που ήταν κουτάβι, μόνο λίγο πιο μικρή, έτσι γίνεται συνήθως, αχ, ενηλικίωση μακρά, οδυνηρή.

Acropolis_karyatides02

Από τις ταράτσες και τους λόφους όμως το σπιτόσκυλο δεν είδε μόνο την Ακρόπολη, είδε και πολλά άλλα πράγματα. Την πόλη την ίδια. Η οποία είναι μεγάλη, και δεν είναι όμορφη.

Athens_Rooftops5

Από κάποιες γωνιές, ωστόσο, βρήκε εικόνες πολύ ωραίες και, πού και πού, ψηλά πάνω από τη βουή της πόλης, βρήκε και κάτι ακόμα πιο σημαντικό: Γαλήνη.

Athens_Athinas

Athens_Cityscape2

Athens_EMST

Athens_Panathinaiko

Athens_Pireaus

Διάβασε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τις ταράτσες εδώ, και θυμήσου πώς μπορείς να κερδίσεις ένα από τα κινητά που τραβήξαν τις φωτογραφίες εκεί πάνω: #Acropoliselfie!

Διαφήμιση 300×250 Google