Κέρδισε Τα Κινητά Που Ανεβήκαν Στις 100 Ταράτσες

taratses

Σπιτοσκυλοφάνς που δεν έχετε πανάκριβο smartphone ή έχετε και θέλετε άλλο, προσοχή:

Αν:

1) Μπορείτε να βρεθείτε γύρω, κοντά, ή πάνω στην Ακρόπολη τον επόμενο ένα μήνα και κάτι.
2) Δε ντρέπεστε να βγάλετε τη μούρη σας ή μέρος της στα παγκόσμια ίντερνετς
3) Έχετε Instagram και ξέρετε πώς χρησιμοποιούνται τα χάσταγκς και αυτά τα ψηφιακά εργαλεία του βελζεβούλ

Τότε:

Μπορείτε να λάβετε μέρος σε διαγωνισμό που κάνει ΕΠΑΣΤ (Εκείνος Που Ανέβηκε Στις Ταράτσες) και τράβηξε 100 φωτογραφίες της Ακρόπολης της Αθήνας και τώρα έχει ξεμείνει με τέσσερα φανταστικά smartphones και δεν ξέρει τι να τα κάνει. Ή μάλλον ξέρει: Θα τα χαρίσει σε τέσσερις τυχερούς που:

1) Θα ανεβάσουν μια selfie (όπερ: αυτοφωτογραφία της μούρης τους) με την Ακρόπολη στο φόντο στο Instagram μέχρι τις 15/5.
2) Θα βάλουν hashtag #acropoliselfie για να τους βρει (πρέπει να είναι public το account) και να κάνουν mention τη @WIND_Hellas που χάρισε τα κινητά.

Στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση και οι τέσσερις θα βγάζουν στο εφεξής καλύτερες φωτογραφίες με ένα Samsung Galaxy Note 3, ένα Nokia Lumia 1020, ένα LG G2 κι ένα Sony Xperia Z1.

Οι 100 ταράτσες ολοκληρώνονται αύριο, καθώς ανεβαίνει και η 100η φωτογραφία της Ακρόπολης από την 100η ταράτσα της Αθήνας στο 100taratses.com και στο Instagram. Για να το γιορτάσει το σπιτόσκυλο θα ανέβει στο βράχο της Ακρόπολης για βόλτα το Σάββατο 12/4 στις 2 το μεσημέρι. Και θα βγάλει από την Ακρόπολη φωτογραφίες τις ταράτσες της Αθήνας. Χα. Το ανάποδο. Για σπάσιμο.

taratsa93_SMALL

Διαφήμιση 300×250 Google