Μια Κατάλευκη Πολυκατοικία Μιας Σιμόνας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σπιτοσκυλοφάν Αιμιλία είδε αυτό
στο Μονακό
και έγραψε στο σπιτόσκυλο:

"Αγαπητό Σπιτόσκυλο,
ερωτεύτηκα μία κατάλευκη πολυκατοικία. Την έβλεπα από χαμηλά. Δέσποζε αγέρωχη. Ξεχώριζε διακριτικά ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες. Πήρα μερικά ασανσέρ, ανέβηκα μεγάλες κλίσεις, σκαρφάλωσα εκατοντάδες σκαλοπάτια και έφτασα δίπλα της. Ήταν μία μαγεία. Δεν είναι ένα άσπρο ξυλάγγουρο χωρίς χαρακτήρα κτίριο. Έχει καμπύλες και ένα όμορφο πλέγμα σαν κλαδιά δέντρου. Μέσα από το πλέγμα είναι οι μεγάλες βεράντες και οι πισινούλες. Η αυλή της γεμάτη φρέσκα παρτέρια με μεγάλες ελιές και χρωματιστά λουλούδια. Στην είσοδο περιτριγυρίζεσαι από κάθετους τοίχους. Ενοικιάζονται διαμερίσματα. Δε νοίκιασα. "Σώπα καημένη", είπα, "πού να συνεννοηθούμε με τόσους ενοίκους για τα κοινόχρηστα και τη συντήρηση του ασανσέρ."

Στο Google Maps (Bd du Jardin Exotique) αν βάλεις το street view φαίνεται ακόμη στα μπετά και στους πρώτους ακόμη ορόφους.

Αυτοί εδώ το έχτισαν και το νοικιάζουν. Έχει να δεις πολλές φωτογραφίες των διαμερισμάτων. (Απαράδεκτα τα μπάνια, μπλιαξ.)

Δεν είναι μία κούκλα;"

Είναι, Αιμιλία. Είναι. Η πολυκατοικία έχει και όνομα: "Residence le Simona". Ποια να είναι η Σιμόνα, άραγες. Φωτογραφίες:

[Not a valid template]

Διαφήμιση 300×250 Google