Το Μυστικό Του Μπαρ

Και τώρα, κάτι που ανακάλυψε κι έστειλε (στο Φέησμπουκ) ο σπιτοσκυλοφάν George: Ένα διαμέρισμα με ένα συναρπαστικό, αναπάντεχο μυστικό. Ας ξεκινήσουμε:

214919_389902_x

Εδώ βλέπουμε κάτι που είναι από μόνο του αδιανόητο και θα άξιζε εξ' ολοκλήρου αναφορά στο σπιτόσκυλο: Η είσοδος του διαμερίσματος κοπανάει -γκντούπ- πάνω σε ένα μπαρ-αλλοκοτοκατασκευή που μοιάζει με άμβωνα κολλημένο σε βιβλιοθήκη Billy, και καταφέρνει όχι μόνο να εμποδίζει την εξώπορτα να ανοίξει πάνω από 45 μοίρες, αλλά και την πρόσβαση στο στενό μπαλκόνι. Αλλά δες: Βολεύει για να ακουμπάς τα τσαντάκια μέσης. Κι αυτό δεν είναι το μυστικό. Γιατί τη βλέπεις "βιβλιοθήκη" από πίσω; Δεν είναι βιβλιοθήκη:

214919_922170_x

Είναι πόρτα που οδηγεί σε τουαλέτα!

214920_686933_x

Μια πόρτα που δεν ανοίγει ούτε 30 μοίρες και οδηγεί σε ένα τυφλό χώρο που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά υπάρχει, βγαλμένος από τους εφιάλτες παρολίγο θυμάτων σίριαλ κίλερς.

Τι ρόλο βαράει αυτό το τουαλετάκι σε ένα σπίτι; Ότι τι; Θα σου ζητήσει ο καλεσμένος να πάει για πιπί και θα του πεις "α, πήγαινε στο μπαρ, άνοιξε τη ραφιέρα που στην πραγματικότητα είναι πόρτα, προσεκτικά μη ρίξεις τα μπουκάλια και, αν είσαι λεπτός, χώσου μέσα στο σχήματος όρθιου φερέτρου τσιμεντένιο κλουβί και απόλαυσε τους υδρατμούς των εκκενώσεών σου που δεν έχουν από που να φύγουν";

Το σπιτόσκυλο θα ήλπιζε ότι, τουλάχιστον, για να εξισορροπείται το ντιζαϊνικό κάρμα, κάπου σ' αυτό το σπίτι (που βρίσκεται στου Φιλοπάππου, 113 τετραγωνικά και ενοικιάζεται μόνο 450 ευρώ) υπάρχει ένα άλλο μπάνιο, ευρύχωρο, με ωραίες διαστάσεις και άπλα για να μπορεί ο άλλος να αφοδεύσει ή να κάνει τα τσίσια του με τη γαλήνη που του αξίζει, χωρίς το άγχος "θα ξαναβγώ από εδώ μέσα" ή την βεβαιότητα ότι από στιγμή σε στιγμή ότι θα του επιτεθεί κάτι αόρατο. Μα φευ:

214920_306771_x

Δες: Ένας κόσμος Fail

Διαφήμιση 300×250 Google