Διαγωνισμός: Κέρδισε Ένα Ρετρό Ηχοσύστημα Από Το MeandHome.gr

Άλλη μια ταραχώδης εβδομάδα, άλλο ένα δωρεάν δώρο τσάμπα απ' το σπιτόσκυλο. Ετούτο εδώ είναι ιδιαίτερα ιδιαίτερο, μάλιστα, καθώς έχει ρετρό μούρη και παίζει μουσική με τρόπους αναπάντεχους και ξεχασμένους: Όχι μόνο αρχεία mp3, δηλαδή, αλλά και CD, ραδιόφωνο, δίσκους βινυλίου (!) και κασέτες (!!). Ναι, κασέτες. Το σπιτόσκυλο αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνει ανασκαφές στο σπίτι του για να ανακαλύψει ένα μηχάνημα που να παίζει CD, πόσω μάλλον κασέτες. Αν νοσταλγείς μιαν εποχή που η μουσική που ακούγαμε βρισκόταν αποθηκευμένη σε φυσικά κομμάτια από πλαστικό ή βινύλιο και θες να καταπλήξεις τους φίλους σου γυρίζοντας το δίσκο από τη Β' πλευρά ή τυλίγοντας την κασέτα με στιλό μπικ, λάβε μέρος στο διαγωνισμό αποκάτω.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

1) Μπες στην κατηγορία "διακόσμηση" του meandhome.gr και βρες το καλύτερο "ρετρό" προϊόν που θα βρεις. Ο,τι να 'ναι. Ό,τι σου αρέσει.

2) Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και το link του προϊόντος που σου αρέσει από κάτω.

3) Περίμενε.

Ο διαγωνισμός τελειώνει την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, στις 12 τα μεσάνυχτα. Ο διαγωνισμός τρέχει ταυτόχρονα στο away.gr και το rdeco.gr, και μπορείς να συμμετάσχεις μία φορά σε κάθε site για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου. Συμπλήρωσε:

UPDATE: Ο διαγωνισμός τελείωσε. Μετά από την κλήρωση, τυχερός νέος κάτοχος του ηχοσυστήματος Hyundai αναδείχτηκε ο κύριος Θεόδωρος Πήττας. Θα ειδοποιηθεί σύντομα.

Διάβασε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για το ραδιόφωνο-πολυplayer Hyundai παρακάτω:

Ηχοσύστημα HYUNDAI RETRO HYURTCC513RIP με ραδιόφωνο, CD player, πικάπ και κασετόφωνο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς εξόδου: 2 x 3 Watt
 • Τροφοδοσία: 230V/50Hz
 • Χρώμα: Καφέ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

 • Ripping - Λειτουργία εξαγωγής δεδομένων
 • Δημιουργία αρχείων MP3 χωρίς σύνδεση με H/Y
 • Υποδοχές: Έξοδος ακουστικών, Line in, USB

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

 • Αναλογικός δέκτης FM/AM με δείκτη ένδειξης σταθμών
 • Χειροκίνητος συντονισμός σταθμών

CD PLAYER

 • Αναπαραγωγή CD-R/RW
 • Υποστηρίζει MP3, WMA

ΠΙΚΑΠ

 • Αυτόματη διακοπή
 • Αυτόματη απομάκρυνση βραχίονα (βελόνας)
 • Ταχύτητες. 33/45/78

ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ

 • Δυνατότητα ηχογράφησης

 

Όροι Συμμετοχής

1. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος κάτοικοι Ελλάδος.

2. Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή, 19/10/2012 και λήγει μεσάνυχτα Παρασκευής, 27/10/2012. Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει εντός του χρονικού αυτού διαστήματος να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής στο away.gr, το Rdeco.gr ή στο spitoskylo.gr.

3. Κάθε επισκέπτης μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά σε κάθε ένα από τα δύο sites. 

4. Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα αναδειχτεί με κλήρωση ένας νικητής που θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς ή με email. Το όνομα του κινητή θα κοινοποιηθεί στο away.gr, το Rdeco.gr και στο spitoskylo.gr

5. Το δώρο είναι ένα ηχοσύστημα HYUNDAI RETRO HYURTCC513RIP από το Meandhome.gr. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

6. Τα sites που διοργανώνουν το διαγωνισμό δεν φέρουν καμία ευθύνη για πραγματικά ή νομικά ελαττώματα των δώρων του διαγωνισμού και για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στους νικητές από τη χρήση τους.

7.  Οι υπεύθυνοι των sites, στα πλαίσια του διαγωνισμού θα επεξεργάζονται τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλικία, τηλέφωνο), και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρήσουν τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβούν στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού (απόδοση του δώρου στον νικητή, δημοσιοποίηση διαγωνισμού στα sites), σύμφωνα με όσα επιτάσσει ο ν. 2472/1997, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα οι υπεύθυνοι των sites και η εταιρία που προσφέρει τα δώρα του διαγωνισμού δεσμεύονται να μην τα κοινοποιήσουν σε κανέναν τρίτο φορέα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και η αποδοχή του δώρου συνιστά ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του ν. 2472/1997 για την εκ μέρους των εταιρειών τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) και την επεξεργασία τους. Συνιστά επίσης συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω.

8. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται και αυτόματη αποδοχή των όρων του.

9. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν τον διαγωνισμό, να τροποποιήσουν μονομερώς τους όρους του και να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του.

Διαφήμιση 300×250 Google