Διαγωνισμός: Κέρδισε Ένα Ελλειπτικό Μηχάνημα Γυμναστικής Από Το MeandHome.gr

Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή δεν είναι η αγάπη ή τα λεφτά, όχι. Ξέρεις ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή; Ξέρεις; Θα σου πει το σπιτόσκυλο τώρα. Κάθεσαι;

Εσύ.

Εσύ είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου. Ό,τι περιέχεται μέσα στο δέρμα σου: Αυτό. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από αυτό. Έχεις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις σ' αυτή τη ζωή, αλλά η πρώτη και η σπουδαιότερη είναι να φροντίζεις αυτό που υπάρχει από το δέρμα σου και προς τα μέσα (συμπεριλαμβανομένου του δέρματος), καθώς δεν έχεις τίποτα άλλο αληθινά δικό σου σ' αυτή τη Γη.

Κι αυτή η αλήθεια μας φέρνει στο θέμα του σημερινού μας διαγωνισμού, που είναι το εξής:

Αυτό είναι ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής, ένα από αυτά με τα χερούλια δηλαδή που τα κουνάς πέρα δώθε γυμνάζοντας χεράκια-ποδαράκια με κινήσεις που δε θα τις χαρακτήριζες και κομψές, και γι' αυτό καλό είναι να γίνονται σε χώρους ιδιωτικούς, φερ' ειπείν στο σπίτι σου, κι αυτό μπορείς να κατορθώσεις σήμερα εδώ.

Το σπιτόσκυλο (μαζί με το rdeco.gr και σε συνεργασία με το Meandhome.gr, αλλά κυρίως το σπιτόσκυλο) σου χαρίζει το παραπάνω μηχάνημα γυμναστικής αξίας 225 ευρώ, για να το έχεις δικό σου για πάντα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να περιμένεις, κατά προτίμηση φορώντας φόρμα, έτοιμος για ασκήσεις και αυτοβελτίωση και υγεία.

UPDATE: Ο διαγωνισμός έληξε! Νικήτρια είναι η κυρία Αναστασία Μπουρδανιώτη από το Μαρούσι.

Συγχαρητήρια!

Οι υπόλοιποι υπομονή: Πολύ (πολύ) σύντομα έρχεται κι άλλος διαγωνισμός.

Ο διαγωνισμός τελειώνει μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου.

Δες κι ένα σχετικό βίντεο και καλή τύχη.

Όροι Συμμετοχής

1. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος κάτοικοι Ελλάδος.

2. Ο διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη, 20/09/2012 και λήγει μεσάνυχτα Πέμπτης, 28/09/2012. Οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει εντός του χρονικού αυτού διαστήματος να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής στο Rdeco.gr ή στο spitoskylo.gr.

3. Κάθε επισκέπτης μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά σε οποιοδήποτε από τα δύο sites. Ο διαγωνισμός είναι κοινός. Διπλές συμμετοχές, αν υπάρξουν, θα λαμβάνονται υπ” όψιν μόνο μία φορά.

4. Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα αναδειχτεί με κλήρωση ένας νικητής που θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς ή με email. Το όνομα του κινητή θα κοινοποιηθεί στο Rdeco.gr και στο spitoskylo.gr

5. Το δώρο είναι ένα ελλειπτικό μηχάνημα PEGASUS AL-402Ε από το Meandhome.gr. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

6. Τα sites που διοργανώνουν το διαγωνισμό δεν φέρουν καμία ευθύνη για πραγματικά ή νομικά ελαττώματα των δώρων του διαγωνισμού και για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στους νικητές από τη χρήση τους.

7.  Οι υπεύθυνοι των sites, στα πλαίσια του διαγωνισμού θα επεξεργάζονται τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλικία, τηλέφωνο), και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρήσουν τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβούν στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού (απόδοση του δώρου στον νικητή, δημοσιοποίηση διαγωνισμού στα sites), σύμφωνα με όσα επιτάσσει ο ν. 2472/1997, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα οι υπεύθυνοι των sites και η εταιρία που προσφέρει τα δώρα του διαγωνισμού δεσμεύονται να μην τα κοινοποιήσουν σε κανέναν τρίτο φορέα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και η αποδοχή του δώρου συνιστά ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του ν. 2472/1997 για την εκ μέρους των εταιρειών τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) και την επεξεργασία τους. Συνιστά επίσης συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω.

8. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται και αυτόματη αποδοχή των όρων του.

9. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν τον διαγωνισμό, να τροποποιήσουν μονομερώς τους όρους του και να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του.

Διαφήμιση 300×250 Google