Πωλείται Σπίτι Στο Λονδίνο, €370 Εκατομμύρια, Πληροφορίες Εντός

Στην εποχή που ζούμε, της πρωτοφανούς ευημερίας, υπάρχουν εκατομμύρια φτωχοί που δεν έχουν πρόσβαση σε νερό και υπάρχουν εκατοντάδες πλούσιοι που αγοράζουν θήκες κινητών από διαμάντια και χρυσάφι. Τη δεύτερη κατηγορία, η οποία ωστόσο πιθανότατα δεν επισκέπτεται ποτέ αυτό το μπλογκ (κι αν την ενδιαφέρει πότε πότε το περιεχόμενό του, πιθανότατα βάζει σκλάβους να το αναζητήσουν) και μάλιστα μια υποκατηγορία αυτής, τους πιο εξωφρενικά πλούσιους από τους πλούσιους, αφορά ετούτο εδώ το post.

Lo and behold, αναγνώστη, ένα σπίτι 5500 χιλιάδων τετραγωνικών κι εφτά ορόφων, στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, φάτσα κάρτα στο Χάιντ Παρκ, το οποίο (το σπίτι) ανήκε σε μακαρίτη πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας. Πόσο λες να κοστίζει; Πόσο;

Μα ξέρεις. Αφού έχεις διαβάσει τον τίτλο του ποστ. 370 εκατομμύρια ευρώ ζητάν οι Σαουδάραβες απ' τους υποψήφιους αγοραστές, και όπως καταλαβαίνεις οι άνθρωποι στη Γη που μπορούν να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό για να αγοράσουν σπίτι είναι μοναχά λίγες εκατοντάδες. Είναι ένα από τα πιο ακριβά ακίνητα στη Γη. Πιο ακριβό κι από εκείνο το ρετιρέ.

Είναι κάτι το εξωφρενικό, πιστεύει το σπιτόσκυλο, και είναι και λίγο ντροπή. Έτσι πιστεύει.

Διαφήμιση 300×250 Google