Ένα Πράγμα Για Το Οποίο Θα Περίμενες Να Γράφει Το Σπιτόσκυλο

Το σπιτόσκυλο σου γράφει για αρχιτεκτονική, design, διαμερίσματα, ουρανοξύστες, παλαβόσπιτα, παραλιόσπιτα, failόσπιτα, γενικά το σπιτόσκυλο σου γράφει για σπίτια, αλλά ξέρεις για ποιο πράγμα δε σου γράφει; Για σκυλιά. Δε σου γράφει σχεδόν ποτέ για σκυλιά, και γι' αυτό μπορεί να πιστέψεις ότι βάσει ονόματως υλοποιεί μοναχά το μισό απ' το potential του. Είναι ένα θέμα άξιο σκέψης κι ενατένισης αυτό, οπωσδήποτε, οπότε προς το παρόν δες ένα δελτίο τύπου για τη συνεργασία του Pet City με το MeandHome.gr, μια συνεργασία που πιθανότατα σε ενδιαφέρει αν το σπίτι σου είναι σκυλόσπιτο που φιλοξενεί σπιτόσκυλα.

Αποκλειστική συνεργασία

Meandhome.gr και Pet City!

Tο Meandhome.gr, εμπλουτίζει τη γκάμα του με περισσότερα από 900 προϊόντα για τη φροντίδα του κατοικίδιου, σας με την αξιοπιστία της μεγαλύτερης αλυσίδας εξειδικευμένων πολυκαταστημάτων Pet City!

Το Meandhome.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων «για Σένα ή το Χώρο Σου,» συνεργάζεται με το Pet City, τη σημαντικότερη ελληνική αλυσίδα pet shop στην Ελλάδα, με στόχο την αποκλειστική online διάθεση προϊόντων για τη φροντίδα του κατοικίδιου σας. Η συνεργασία των 2 εταιρειών επιτρέπει στους καταναλωτές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να προμηθεύονται τα όλα είδη διατροφής και αξεσουάρ για τον αγαπημένο τους φίλο, απολαμβάνοντας την ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουν οι βραβευμένες Get Safe υπηρεσίες του Meandhome.gr.

Συγκεκριμένα, στην ενότητα Me and my Pet του Meandhome.gr, o επισκέπτης μπορεί εύκολα να περιηγηθεί και να πραγματοποιήσει τις αγορές του, επιλέγοντας από την ευρύτατη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση του σκύλου, της γάτας ή του πτηνού του. 900 διαφορετικά είδη τροφής, παιχνιδιών κι αξεσουάρ άμεσα διαθέσιμα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με δυνατότητα :

Δωρεάν αποστολής για αγορές άνω των 75 ευρώ
Δωρεάν αντικαταβολής
Παραλαβής σε 752 φυσικά σημεία
Δωρεάν Επιστροφής σε 30 ημέρες σε 152 Φυσικά Σημεία επιστροφών
Premium Delivery
Live Chat

Τέλος, στην ενότητα Stock Pet ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει μια σειρά από έξυπνες προτάσεις αγορών σε ασυναγώνιστες τιμές. Με χιλιάδες προϊόντα “για Σένα ή τον Χώρο σου” και με την αναγνωρισμένη αξιοπιστία των on line υπηρεσιών, το Meandhome.gr υπόσχεται να γίνει η πρώτη επιλογή και στις on line αγορές για το κατοικίδιό σας.

Διαφήμιση 300×250 Google

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.