Αυτοί Φεύγουν Από Την Ελλάδα - Και Πουλάνε Το Σπιτικό Τους

Σ' αυτό το σημείο φτάσαμε: Σ' αυτό εδώ το site δυο νέοι Έλληνες πουλάνε ό,τι έχει μέσα το σπιτικό τους εν όψει της αναχώρησής τους για τα ξένα, ήτοι το Εδιμβούργο της Σκοτίας, την 11η του ερχόμενου Οκτωβρίου. Φεύγουν. Πάπαλα. Γράφουν:

Το σκεφτόμασταν καιρό αλλά η χαριστική βολή ήρθε όταν ακούσαμε τη Ρίτσα Μπιζόγλη να λέει ότι η ανεργία έφτασε στο 23,1%. Κουραστήκαμε να είμαστε άνεργοι, να κυνηγάμε τα δεδουλευμένα μας, να επιβαρύνουμε τους γονείς. Έλα μου όμως που έχουμε ένα ολόκληρο σπιτικό εδώ στην Αθήνα που δεν μπορούμε να πάρουμε μαζί μας! Γι αυτό «το πουλάμε το σπίτι», που λέει και το άσμα. Μέσα στο blog θα βρείτε τα προϊόντα, με το πότε αγοράστηκαν, από πού, αρχική τιμή και τελική. Εννοείται ότι οι τιμές είναι συζητήσιμες! Βοηθήστε μας να φύγουμε παιδιά!

Το σπιτόσκυλο θυμάται τις καλές παλιές εποχές, πριν από έξι χρόνια και βάλε, όταν άνοιγε το δικό του σπιτικό με τη σπιτοσκύλα και προσπαθούσε να το γεμίσει με πράγματα και είχε φτιάξει ένα μπλογκ και έγραφε σχετικά, και βλέπει τώρα τα παιδιά τούτα να κάνουν το ανάποδο και στεναχωριέται, όπως και να το κάνουμε.

Σ' αυτό το σημείο φτάσαμε.

Αν θέλεις να βοηθήσεις, μπες, διάλεξε ό,τι έχει μείνει από έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές (πολλά πράγματα έχουν ήδη πουληθεί!) και επικοινώνησε με τα παιδιά στο 6971765295 και το helpusleave [παπάκι] gmail.com

Διαφήμιση 300×250 Google