Διακοπή Για Διαφημίσεις: Πόσα Ελληνικά e-Shops Με Έπιπλα Υπάρχουν;

To σπιτόσκυλο δεν ξέρει. Εικάζει πάντως πως όχι πολλά, καθώς τα έπιπλα είναι δύσκολο πράγμα να τα πουλήσεις στα Ίντερνετς. Θέματα στοκ, κόστους μεταφοράς και άλλα τέτοια κάνουν τη διαδικασία περίπλοκη. Μα να: Το Me & Home, που ήταν ένα παρακλάδι του γνωστού Get It Now, τώρα βγαίνει μοναχό του, σε δικό του domain, για να πουλάει τα δικά του προϊόντα τα οποία, μεταξύ πολλών άλλων, περιλαμβάνουν και έπιπλα και προϊόντα για το σπίτι. Το σπιτόσκυλο στα γράφει αυτά, βεβαίως, γιατί αυτό είναι ένα διαφημιστικό post και γιατί είναι το σπιτόσκυλο, ένα site για σπίτια, κι ό,τι αφορά στα σπίτια, το αφορά κι αυτό, και άρα κι εσένα που βρίσκεσαι εδώ, ψάχνοντας ένας θεός ξέρει τι.

Ένα πράγμα ακόμα έχει να πει σχετικά το σπιτόσκυλο, ότι το συγκεκριμένο e-shop σου δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψεις κάτι που αγόρασες και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Μια από τις υπηρεσίες που θεωρούνται αυτονόητες στο εξωτερικό -ειδικά στα ηλεκτρονικά καταστήματα- αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν τις υιοθετεί σχεδόν κανείς. Παρακάτω δελτίο τύπου με πληροφορίες περισσότερες κι επισημότερες επί του θέματος.

 

 

 

Τώρα πιο χρηστικό, εξελιγμένο με περισσότερα από 30.000 προϊόντα, 250 brands και 20 κατηγορίες

Τo μεγαλύτερο Ηλεκτρονικό Κατάστημα με τα περισσότερα προϊόντα για Εσένα ή το Χώρο σου!

Αθήνα, 10 Ιουλίου, 2012:

Το www.meandhome.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με την εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων «για Σένα ή το Χώρο Σου», έρχεται ανανεωμένο και υπόσχεται την βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών του με μια σειρά από νέες συνεργασίες και πρωτοποριακές on line υπηρεσίες.

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των σύγχρονων ελλήνων καταναλωτών, ανταγωνιστικές τιμές, το www.meandhome.gr τους παρέχει, πλέον, την δυνατότητα δωρεάν αντικαταβολής, την παραλαβή σε 752 διαφορετικά φυσικά σημεία, την δωρεάν επιστροφή σε 30 ημέρες σε 152 φυσικά σημεία επιστροφών, premium αποστολή καθώς και live chat με εκπροσώπους του τμήματος εξυπηρέτησης

Ο κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος Public, Multirama, Μeandhome.gr και Getitnow.gr, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι για την ανοδική πορεία του Meandhome.gr και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, προσφέροντάς του ακόμα περισσότερες υπηρεσίες! Στόχος του Meandhome.gr ήταν και είναι να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στις on line αγορές «για Σένα ή το Χώρο σου» μέσα από εκατοντάδες επιλογές για συμφέρουσες αγορές αγαπημένων brands.

Το www.meandhome.gr δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και περίπου ένα χρόνο μετά, σε συνέχεια της ραγδαίας ανοδικής του πορείας, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών, μέσα από 300,000 προϊόντα, 250 brands και 20 κατηγορίες. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει από είδη άθλησης, ρολόγια, είδη κουζίνας και μικροσυσκευές, έπιπλα και είδη διακόσμησης, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, για το παιδί και το κατοικίδιο κα. Στόχος του www.meandhome.gr είναι να αποτελέσει την πρώτη επιλογή στις on line αγορές “για Σένα ή το Χώρο σου”.

Διαφήμιση 300×250 Google

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.