Το Γραφείο Του Γουόρεν Μπάφετ

Η Αριάνα η Χάφινγκτον επισκέφτηκε το διάσημο επενδυτή στο γραφείο του και ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter, και το σπιτόσκυλο την είδε και του πέσαν οι τρίχες.

Αυτός είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γη, το λοιπόν, και το γραφείο του είναι ένα μίζερο δωματιάκι με μια γκρίζα μοκέτα και χωρίς κομπιούτερ ή γκάτζετς και τέλος πάντων αυτά τα αντιπαρέρχεται το σπιτόσκυλο, αλλά αυτό που δεν μπορεί να χωνέψει είναι αυτή η τηλεόραση. Η παλιά, με τη λυχνία. Τέτοιες τηλεοράσεις έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν εδώ και πόσο, πέντε χρόνια; Δέκα; Δείχνουν χάλια εικόνα, είναι τεράστιες, τραγικά ενεργοβόρες και για όνομα του θεού, μια LCD 32 ιντσών κάνει τρακόσα δολάρια, αυτός είναι δισεκατομμυριούχος, γιατί ζει έτσι;

Στο αποπάνω ράφι, δε, έχει κάτι που μοιάζει με βίντεο, βίντεο, αυτά με τις κασέτες VHS. Η φωτογραφία τραβήχτηκε χτες, όχι το 1992.

Το μόνο πράγμα που υποννοεί πως σ' αυτό εδώ το γραφείο εργάζεται ένας τιτάνας του καπιταλισμού είναι ένα μαραφετάκι πάνω πάνω στη βιβλιοθήκη. Μοιάζει με μικρογραφία του Mars Rover. Το σπιτόσκυλο θα ήταν διατεθειμένο να ξεχάσει όλα τα υπόλοιπα, αν μάθαινε ότι αυτό είναι το ίδιο το Mars Rover.

Διαφήμιση 300×250 Google