Η Ζούγκλα Μέσα Σου, Στο Μοσχάτο

Και τώρα, να μια φωτογραφία από μιαν αγγελία που βρήκε ο σπιτοσκυλοφάν Πάτροκλος και την οποία επέλεξαν συμπολίτες μας να χρησιμοποιήσουν για να πείσουν συμπολίτες και συνανθρώπους τους να αγοράσουν το σπίτι που πωλούν:

Η ιδέα είναι ότι θα δεις αυτή τη φωτογραφία από αυτή την ταράτσα και θα πεις, όπα, εδώ είμαστε, πρέπει να το έχω αυτό το σπίτι. Ή, ας πούμε, αυτή τη φωτογραφία.

Μμμ, ναι, και ξαπλώστρα παραλίας και φοριαμός για να στοιβάζω τα πτώματα, μην τα έχω σπίτι και μυρίζουν και, τί είναι αυτό, σκουριασμένη μπασκέτα; ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

Αλλά κοίτα, δεν είναι σωστό κανείς να μένει στην πρώτη ματιά, πρόκειται για διαμέρισμα, στο εξωτικό Μοσχάτο, 118 τετραγωνικά, του 1974, με αυτόνομη θέρμανση, στον τρίτο όροφο. Μπορεί τα χαρίσματά του να είναι απομέσα. Μπορεί στο εσωτερικό του να κρύβει μυστικά αναπάντεχα. Σωστά;

NAI:

Το εσωτερικό του διαμερίσματος είναι ένας λεοπαρδαλέ λούτρινος ζωολογικός κήπος, με δέντρα, με τίγρεις, με φίδια και απ' όλα. Επίσης είναι η φωλιά ενός hoarder και το μέρος όπου οι δεκαετίες παν για να πεθάνουν:

Αυτό είναι, αγαπητέ. Με 170 χιλιάδες ευρώ, μπορεί να γίνει δικό σου!

Θυμήσου περισσότερες επικές Ελληνικές αγγελίες:

Το σπίτι με τα LED στο ταβάνι
Της παναγιάς τα μάτια στην Εκάλη

Το καραόκε πάρτι
 
To πιο λυπητερό σπίτι στην Αθήνα
Ακαταστασία στη Θεσσαλονίκη
Το σπίτι το γεμάτο πράγματα

Ακαταστασία, είσαι φίλη μας

Το σπίτι με το φούξια τζάκι

Το σπίτι με το δώρο στην τουαλέτα

Το σπίτι με τον κύριο με το μοβ μπουφάν
Το σπίτι με το φάντασμα 
Το σπίτι με τους κομπάρσους και τη θανατερή σκάλα
Το σπίτι του Photoshop

Διαφήμιση 300×250 Google