"Διαμέρισμα" Στο Βόλο: Η Αγγελία Του 2012;

Ούτε ο Γενάρης δεν έχει βγει καλά καλά και να, η πρώτη επική Ελληνική αγγελία καταφτάνει και βάζει υποψηφιότητα σοβαρή για το Χρυσό Τούβλο 2012.

Και ναι, αυτό είναι πράγμα. Το σπιτόσκυλο μόλις το σκέφτηκε, τώρα που 'γραφε την αποπάνω πρόταση. Στο εξής θα δίνει βραβείο για την πιο αστεία, πιο χειροτερότερη, πιο FAIL αγγελία που εμφανίζεται στα Ίντερνετς και θα τ' ονομάζει (drum roll) ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΒΛΟ.

Η υποψηφιότητα ετούτη μας έρχεται από το σχολιαστή Elias και είναι ένα θεσπέσιο πράγμα, ένα διαμέρισμα στο Βόλο, 60 τετραγωνικά μέτρα, ένα αριστούργημα, μπες να δεις, εκτός αν έχεις φάει.

Εδώ το λοιπόν βλέπεις την κουζίνα του διαμερίσματος η οποία έχει μείνει απαράλλαχτη από τη φωτιά του 1960, όπως φαίνεται και από τον βίντατζ απορροφητήρα. Θα παρατηρείς ότι η παρουσία του απορροφητήρα είναι διακοσμητική, καθώς από κάτω του δεν υπάρχουν μάτια κουζίνας, παρά μόνο σακούλες, μπουκάλια και λοιπά detritus που άφησαν πίσω τους άστεγοι μετανάστες που προσπάθησαν να βρουν στέγη εδώ ανά τις δεκαετίες μα, προφανώς, τράπηκαν σε φυγή από τις απάνθρωπες συνθήκες, βιαστικοί για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, όπου δεν ήταν και τόσο άσχημα τελικά. Στο βάθος, μια πόρτα ασφαλείας.

Εδώ βλέπουμε μια λήψη της ντουλάπας. Θάρρος ή αλήθεια: Την ανοίγεις τη ντουλάπα;

Φυσικά την παράσταση κλέβει το μάστερ μπέντρουμ, με his και hers κρεβατοκάμαρες (ένα κρεβάτι, ένα ράτζο), ένα στρώμα (για να χρησιμοποιείται εναλλάξ), μια καρέκλα σκηνοθέτη του 1920, ακόμα περισσότερα detritus πάνω στο στρώμα (συμπεριλαμβανομένου κάτι που μοιάζει με πτώμα περιστεριού) και δυο κούτες πλήρες γάλα Νουνού, πιθανότατα γεμάτες με ποντίκια.

Από εδώ εξέρχονται οι υποψήφιοι ενοικιαστές.

Και βέβαια και τα υπόλοιπα στοιχεία της αγγελίας είναι αλλεπάληλες εκπλήξεις. Όπως για παράδειγμα το έτος κατασκευής. Που είναι το '85. Αλλά πρόσεξε: Όχι το 1885! Το 1985! Λες και μπορεί κάτι να καταστραφεί τόσο πολύ και και τόσο ολοκληρωτικά μέσα σε μόλις 25 χρόνια. Όχι αγαπητοί μου, το σπιτόσκυλο κι οι σπιτοσκυλοφάνζ του δεν τρων κουτόχορτο, έχουνε δει ντοκιμαντέρ από το Πρίπυατ, ξέρουν τι πα να πει καταστροφή, ορίστε μας. Θέλει δεκαετίες να φτάσει ένα σπίτι σε τέτοιο αποτέλεσμα, αιώνες θέλει.

Η άλλη έκπληξη είναι η τιμή: 285 ευρώ το μήνα για να μένεις σ' αυτό εδώ το διαμέρισμα στο Βόλο. Δίνεις 300 και παίρνεις ρέστα 15 ευρώ.

Μ' αυτά μπορείς να αγοράσεις ένα γερό σκοινί και να παραγγείλεις μια τελευταία πίτσα. Δε χρειάζεται να τη φας όλη. Θα σε βοηθήσουν τα ποντίκια που ζουν στην κούτα του Νουνού.

Θυμήσου περισσότερα Χρυσά Τούβλα
Της παναγιάς τα μάτια στην Εκάλη
Το καραόκε πάρτι
To πιο λυπητερό σπίτι στην Αθήνα
Ακαταστασία στη Θεσσαλονίκη
Το σπίτι το γεμάτο πράγματα

Ακαταστασία, είσαι φίλη μας

Το σπίτι με το φούξια τζάκι

Το σπίτι με το δώρο στην τουαλέτα

Το σπίτι με τον κύριο με το μοβ μπουφάν
Το σπίτι με το φάντασμα 
Το σπίτι με τους κομπάρσους και τη θανατερή σκάλα
Το σπίτι του Photoshop

 

Διαφήμιση 300×250 Google