OMG VI: Νέα Υόρκη, Σέντραλ Παρκ, Ρετιρέ, Καταλαβαίνεις Τώρα

Λοιπόν κοίτα να δεις, μόλις το σπιτόσκυλο το είδε αυτό το πράγμα είπε όπα, εδώ είμαστε,  ω ρε μάνα μου τζουμ τριαλαρό, εκεί θα πάμε όταν βγάλουμε τα εκατομμύρια από τις γκούγκλ ατζ, αυτό είναι, τυλίχτε το, θα το πάρω. Μετά είδε τις λεπτομέρειες και του μπήκανε κάτι ψύλλοι στ' αυτιά, αλλά ήταν ψύλλοι μικροί, ήταν μη-ψύλλοι, ίσα ίσα ήταν ψύλλοι καλοί, συμβιωτικοί. Δεν είχε πρόβλημα να περάσει τη ζωή του μ' αυτούς μέσα στ' αυτιά. Κανένα πρόβλημα. Όταν έχεις τέτοια θέα, τι να σου πουν οι ψύλλοι.

Έμπα για φωτογραφίες, κάτοψη, λεπτομέρειες.

Το λοιπόν, το διαμέρισμα βρίσκεται πάνω στο πάρκο, και στον τελευταίο όροφο του χτιρίου, δηλαδή στους δύο τελευταίους, 28ο και 29ο, άρα αρκετά ψηλά για να μη σου βρομάνε οι σκατούλες των αλόγων από τα αμαξάκια που κάνουν βόλτα το πάρκο και παρκέρνουν εκεί ακριβώς, από κάτω. Μετά την αρχική συγκίνηση το σπιτόσκυλο μελέτησε το listing, όπου διαπίστωσε πως το διαμέρισμα κοστίζει 15 εκ. δολάρια, τιμή όχι εξωφρενική θεωρητικά (11,5 εκ. ευρώ), αλλά διαπίστωσε επίσης ότι δεν είναι και πάρα πολύ μεγάλο.

250 τετραγωνικά περίπου, απλωμένα σε δύο ορόφους, οπότε βγάλε χολ, σκάλες, μένεις με περίπου 100-110 τετραγωνικά σε κάθε όροφο, δηλαδή στην ουσία ένα ευρύχωρο τριάρι (με δεδομένα Σέντραλ Παρκ). Βέβαια είπαμε -ο ψύλλος είναι μικρός. Κοίτα τα παράθυρα, κοίτα τη βεράντα (80 τετραγωνικά), κοίτα την κουζίνα, κοίτα τη θέα. Κοίτα τη θέα. ΟΚ, δεν είναι γιγάντιο κι αχανές όπως αυτό, αλλά ίσα ίσα, θα είναι πιο εύκολο να το κουμαντάρεις χωρίς τρεις δόλιες αλλοδαπές in-house να πλένουν τζάμια και νεροχύτες όλη μέρα.

Θυμήσου ακόμα:
OMG: Ρετιρέ ενός Googler στο Μανχάταν
OMG: Αριστούργημα στο Μανχάταν
OMG: Αριστούργημα στο Καπ Φερά
OMG: Αριστούργημα στο Μανχάταν 2
OMG: Αριστούργημα στο Μαλιμπού

Διαφήμιση 300×250 Google