Φόρα Σαλιάρα: Ρετιρέ Στο Σόχο

Ετούτο εδώ το αριστούργημα βρίσκεται στο Σόχο της Νέας Υόρκης, στη Γουέστ Μπρόντγουεη (όχι τη σκέτη) απάνω, το σχεδίασαν αυτοί και τί ωραίο που είναι απομέσα. Με τη σαλονάρα του τη δίπατη, την άπλα και την ανοιχτωσιά, το σεμνό, ανθρώπινο μέγεθος, τις βεράντες, τον εσωτερικό κήπο, μια ομορφιά. Μπες να δεις φωτογραφίες (και να μάθεις και πόσο κάνει, να σου φύγει το κλαπέτο).

Βλέπεις, λοιπόν, διάφορες εκκεντρικές λεπτομέρειες, όπως το κρεβάτι-ένα-με-το-πάτωμα, ή τη βουλιαγμένη τραπεζαρία που πρέπει να κάνεις κόλπο αεροπλανικό για να χωθείς μέσα της κάτσεις. Πέρα από αυτά, όμως, πρόκειται για ένα διαμέρισμα θαυμάσιο, με πολύ λογική διαρρύθμιση (αν και το σπιτόσκυλο φοβάται ότι θα τις έτρωγε τις σαβούρδες του μ' όλα αυτά τα σκαλοπατάκια ολ όβερ, ντους συμπεριλαμβανομένου).

Για όλα αυτά, για τα δίπατα σαλόνια και τις βεράντες και την ταράτσα και το βροχοντούς και όλα, σου ζητάνε το ποσό των 16 εκατομμυρίων δολαρίων, με μίνιμουν 20% προκαταβολή (3,2, για να μην κάνεις την πράξη) και εφτά χιλιάρικα το μήνα για κοινόχρηστα.

Αλλά δεν έχει έκτακτο τέλος ακινήτων, κι αυτό είναι κάτι.

Θυμήσου: Περισσότερη Νέα Υόρκη.

Διαφήμιση 300×250 Google