Το Πιο Λυπητερό Σπίτι Στην Αθήνα

Η αγγελιο-ανιχνεύτρα christine ξαναχτύπησε μέσω Facebook, και έβγαλε και πάλι λαβράκι. Ετούτο εδώ το διαμέρισμα στο Χίλτον (120 τετραγωνικά, του '75, "χρήζει ανακαίνισης", ζητάει 650 ευρώ νοίκι) είναι το πιο λυπητερό πράγμα που έχουν δει τα μάτια του σπιτόσκυλου μετά από το πρώτο πεντάλεπτο του "Up!"

Ας το δούμε λεπτομερώς:

Εδώ το κυρίαρχο θέμα δεν είναι οι 20ετείς ντουλάπες ή τα υπεραιωνόβια πατζούρια, αλλά η αρχαία βαλίτσα. "Φεύγουμε", σα να σου λέει η αγγελία, "μην ανησυχείτε, όταν θα έρθετε δε θα είμαστε πια εδώ". Και τρεις τελίτσες μετά.

Μια λεκάνη στο μπιντέ. Η βεντούζα στη μπανιέρα. Πετσέτες, πετσέτες παντού. Prominent στον τοίχο, κρεμασμένο αυτό το ματζαφλάρι που σου τρίβει την πλάτη (θέλει να ελπίζει, το σπιτόσκυλο). Κι ένα σκαμπό μπροστά στο νιπτήρα. Γιατί; Προσπάθησε κανείς να κρεμαστεί απ' το φωτιστικό;

Η κουζίνα; Η κουζίνα θυμάται τον Εμφύλιο.

Η απόγνωση των ενοίκων είναι προφανής από τη φωτογραφία αυτού του WC. Οι άνθρωποι έχουν βάλει όλα τα μπουκάλια καθαριστικών μπροστά στον καθρέφτη. Προφανώς γιατί δεν αντέχουν να βλέπουν τον εαυτό τους κάθε πρωί.

Κι εδώ, βέβαια, έχουμε το καθιστικό. Το καθιστικό το γεμάτο έπιπλα, κάθε ένα από τα οποία κοιτάει προς διαφορετική κατεύθυνση. Γιατί, προφανώς, οι ένοικοι δε μπορούν να κοιτάνε ούτε ο ένας τον άλλο. Και, ω, έχεις Χρυσούς Οδηγούς από το 1995 στα τραπεζάκια και μυστηριώδη πορτρέτα στον τοίχο κι ένα αλλόκοτο έπιπλο-συσκευή στ' αριστερά που μπορεί και να είναι επιδαπέδιο ραδιόφωνο και μια σακούλα Jumbo κι ένα τούβλο δίπλα στην πολυθρόνα (φυσικά) και, α, δε σας είδα εκεί:

Είναι ένα διαμέρισμα, χμ, ψάχνει το σπιτόσκυλο να βρει τις λέξεις, α να, τις γράφει στην αγγελία: "Κατάσταση: Άλλη κατάσταση"

Θυμήσου περισσότερες επικές Ελληνικές αγγελίες:

Το σπίτι το γεμάτο πράγματα
Ακαταστασία, είσαι φίλη μας

Το σπίτι με το φούξια τζάκι

Το σπίτι με το δώρο στην τουαλέτα

Το σπίτι με τον κύριο με το μοβ μπουφάν
Το σπίτι με το φάντασμα 
Το σπίτι με τους κομπάρσους και τη θανατερή σκάλα
Το σπίτι του Photoshop

Διαφήμιση 300×250 Google