Αυτό Το Διαμέρισμα Στο Πολύγωνο Δεν Έχει Αρκετά Πράγματα Μέσα

Να μια ποιητική αγγελία την οποία επισήμανε στο σπιτόσκυλο η σπιτοσκυλοφάν Christine στο νέο συναρπαστικό τρόπο που έχεις να έρθεις σε επαφή μαζί του και λίγο πιο κοντά του, αυτό το φέησμπουκ πωςτολένε. Πρόκειται το λοιπόν για ένα μεγάλο διαμέρισμα 212 τετραγωνικών, ρετιρέ, στο κέντρο της Αθήνας, που ενοικιάζεται. Αυτό που το χαρακτηρίζει, όπως βλέπεις από τη φωτογραφία, είναι η λιτή, απέριττη πολυτέλεια. Μπες για περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες εδώ:

Όπως βλέπεις, ετούτο δεν είναι ένα αδιάφορο διαμέρισμα, αιχμαλωτίζει το βλέμμα, το πιάνει, το βάζει κάτω και το πατάει. Σου τραβάει την προσοχή, στην ξεριζώνει, την κόβει κομματάκια, τη σωτάρει και στη σερβίρει να τη φας. Από τα λουλουδένια πλακάκια του μπάνιου μέχρι την πλισέ ταπετσαρία του υπνοδωματίου, κι από το smörgåsbord που είναι το σαλόνι μέχρι την casual στοίβα της μπουγάδας στη λεκάνη, το διαμέρισμα αυτό προσφέρει ατέλειωτη απόλαυση και έναν αριθμό ερεθισμάτων μεγαλύτερο από τα μόρια του σύμπαντος.

Κι όλη αυτή η χαρά και η αισιοδοξία πάει και στερεύει και αδειάζει όταν διαβάζεις το listing (1500 ευρώ το μήνα, παρεμπιπτόντως) και διαβάζεις το "Επιπλωμένο: ΟΧΙ".

ΓΙΑΤΙ.

Θυμήσου περισσότερες επικές Ελληνικές αγγελίες:

Ακαταστασία, είσαι φίλη μας
Το σπίτι με το φούξια τζάκι

Το σπίτι με το δώρο στην τουαλέτα

Το σπίτι με τον κύριο με το μοβ μπουφάν
Το σπίτι με το φάντασμα
Το σπίτι με τους κομπάρσους και τη θανατερή σκάλα
Το σπίτι του Photoshop

Διαφήμιση 300×250 Google