Κυρίες Και Κύριοι, Το Νέο Σπιτόσκυλο

Ετούτη τη στιγμή που μιλάμε το σπιτόσκυλο ζει μια μεταβατική περίοδο σπουδαία και σημαντική. Χαμός γίνεται τώρα εδώ πέρα, αναμπουμπούλα κι αναταραχή, μα μόλις ο κουρνιαχτός καταλαγιάσει, τίποτα πια δε θα 'ναι ίδιο.

Λιγουλάκι περίμενε και θα δεις.

Αυτό ήτανε: Αγαπητοί σπιτοσκυλοφάν και καινούριοι τυχάρπαστοι επισκέπται, ετούτο είναι το νέο, ανασχεδιασμένο, φρέσκο σπιτόσκυλο. Περάστε, κάντε μια βόλτα. Δείτε πόσο άσπρο και φωτεινό, πόσο πιο καθάριο και εύκολο. Κοιτάχτε τα ωραία γράμματα και τις μεγάλες φωτογραφίες. Δείτε, πάνω πάνω, τα πέντε πιο ζουμερά θέματα που έχει βγάλει πρόσφατα το σπιτόσκυλο, δείτε παρακάτω με περισσότερη άνεση και άπλα όλα τα υπόλοιπα. Παρατηρήστε τη νέα, ευέλικτη κατηγοριοποίηση, που λαμβάνει υπ' όψιν αυτά που εσείς λαχταράτε (προτεραιότητα του σπιτόσκυλου, οι λαχτάρες σας). Δείτε: Τα σχόλια πλέον είναι πιο ωραία και ταχτοποιημένα και threaded, χάρις στο λαμπερό Disqus. Μπορείτε, τώρα, να απαντάτε ο ένας στον άλλο και να ξεμπουρμπουλιάζεστε μέχρι τα σχόλιά σας να γίνουν ένα πίξελ πλατιά. Κοιτάξτε στο πλάι: Τα δημοφιλή, τα σχόλια, τα σπέσιαλ και τα πρόσφατα μαζεμένα σε ένα κουτάκι, βολικά.

Δείτε, τέλος, για πρώτη φορά και σε όλη του τη Δόξα, το σπιτόσκυλο:

Μπείτε, σα στο σπίτι σας, τρόπος του λέγειν. Βολευτείτε, βάλτε παντοφλίτσα, τί θα πιείτε, κονιακάκι; Καθίστε αναπαυτικά. Το σπιτόσκυλο επιστρέφει ωσονούπω με ακόμα περισσότερες εχπλήξεις.

Διαφήμιση 300×250 Google