Το Ερείπιο Και Το Πιάτο FAIL

Η αναγνώστρια παπίτσα εντόπισε αυτό το αρχιτεκτονικό τοπάζι στο Πήλιο, και δεν το έστειλε απλά, όπως είναι το καθήκον κάθε καλού σπιτοσκυλοφάν, αλλά έκανε το κάτι παραπάνω, γράφοντας και την άποψή της για το θέμα. Το έργο:

Η άποψη:

Είναι κάποια πράγματα που για μερικούς αποτελούν πολυτέλεια, αλλά για άλλους είναι είδος πρώτης ανάγκης. Ο κάτοικος της έπαυλης, θεώρησε σωστό και σκόπιμο, να αφήσει τον τοίχο στο έλεος του θεού και των καιρικών συνθηκών, να παραβλέψει τους σοβάδες που πέφτουν, να μην καταπιαστεί με την αντικατάσταση των κουφωμάτων και να κάνει ότι δε βλέπει τις συκιές που φύτρωσαν στην είσοδό του παρατημένου σπιτιού. Όλα αυτά τα θεώρησε είδη πολυτελείας. Είδος πρώτης ανάγκης ήταν για αυτόν να βάλει συνδρομητική τηλεόραση και να κοτσάρει και το πιάτο πάνω από την είσοδο.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως βλέπει όλη την ώρα ταινίες και αγώνες με πολύ δυνατή την ένταση του ήχου, και έτσι δεν ακούει τους σοβάδες που πέφτουν, τα παράθυρα που τρίζουν, τον κλέφτη που θα μπουκάρει. Άρα, αφού δεν τα ακούει, δε συνειδητοποιεί ότι οι επισκευές είναι αναγκαίες.

Φωτογραφία από Νταμούχαρη, Ανατολικό Πήλιο

Ένας κόσμος FAIL:
Υπαίθρια σκάλα στα Χανιά FAIL
Κολώνα FAIL στο Ρέθυμνο
Τουαλέτα FAIL
Η είσοδος/στάση λεωφορείων
Σκάλα FAIL στην οδό Καραπιπέρη
Μπαλκόνι-Φανάρι FAIL
Σκαλοπατάκια-τσιμεντόλιθοι FAIL
Μια πόρτα στην Ακρόπολη FAIL
Εξώπορτα FAIL
To τζάκι στο δρόμο FAIL
Μια εναέρια πόρτα στο σούπερ μάρκετ. Στην Κίνα. FAIL
Μια πόρτα στο πουθενά -στο Νέο Κόσμο FAIL
Σκάλα FAIL
To μπαλκόνι που εξέχει FAIL
FAIL pot pouri
Κι άλλο FAIL pot pouri
Μπαλκονόπορτα FAIL
Πρόσοψη FAIL
Κι άλλες Σκάλες FAIL
Σκάλες ξαναFAIL
Νιπτήρας FAIL

Διαφήμιση 300×250 Google