Ιδέες Για Μετανάστευση ΙΙΙ: Μια Παλαβομάρα Στο Παρίσι

Το Παρίσι ήταν πολύ δημοφιλής τόπος αυτοεξορίας για τους Έλληνες την προηγούμενη φορά που η χώρα τίναξε τα πέταλα, οπότε μπορεί κανείς να υποθέσει ότι θα αποτελέσει και τώρα έναν από τους κύριους προορισμούς του νέου κύματος εξόδου. Είναι μια πόλη ωραία, το σπιτόσκυλο την έχει επισκεφτεί δυο φορές και έμεινε σε ωραία ξενοδοχεία και άναυδο από την ομορφιά της. Εκεί πέρα το κέντρο της πόλης είναι μια χαρά και τα προάστια είναι τα μέρη όπου μαζεύεται η όποια εγκληματικότητα, και παραδόξως το σπίτι που θα σου δείξει το σπιτόσκυλο σήμερα στα προάστια βρίσκεται, και συγκεκριμένα στα δυτικά. Τώρα, πρέπει να αντιληφθείς ότι το σπιτόσκυλο δεν σου προτείνει να πας να ζήσεις σε αυτό το σπίτι. Προφανώς δεν μπορείς, όπως δεν μπορεί και το σπιτόσκυλο (για το τί είναι εφικτό στο Παρίσι, διάβασε τα σχόλια αυτού του post). Αλλά πρόκειται για ένα από τα πιο παλαβά παλαβόσπιτα που σου έχει δείξει ποτέ, οπότε αξίζει να το δεις. Win win που λεν.

Tο κόκκινο λίβινγκ ρουμ

Κατάλαβες τώρα; Ετούτο εδώ το ανακαινισμένο πράγμα (παλιά αποθήκη) είναι ένα κόκκινο υπερθέαμα, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Δες τον υπερμεγέθη κόκκινο σκύλο. Πρόσεξε ποιος έχει την καλύτερη θέση απέναντι από την (υπερβολικά ψηλά τοποθετημένη) τηλεόραση: Μια ασημένια ρουκέτα. Και φόρα γυαλιά ηλίου για να αντέξεις όλην αυτή την επίθεση κόκκινου. Αλλά ακολούθα στο αποκάτω επίπεδο:

Το Υπόγειο

Προσπερνώντας το τραπέζι του πινγκ πονγκ και το ποδοσφαιράκι, αγνοώντας το τζουκ-μποξ-πάνω-σε-μηχάνημα-ανύψωσης, σνομπάροντας και την ίδια την εσωτερική πισίνα, ας δούμε το πιο συγκλονιστικό κομμάτι του σπιτιού: Το ρομπότ.

Τα Υπόλοιπα

Αν και το σπίτι ετούτο είναι από πολλές απόψεις σπεκτάκιουλαρ, το σπιτόσκυλο ομολογεί πως δεν θα μπορούσε να ζήσει εκεί μέσα, υπερβολικά επιτηδευμένο το βρίσκει, με τις εκτυφλωτικές κοκκινές, τα επιτηδευμένα παραμελημένα δωμάτια-πλυντήρια και τους πυραύλους. Κρατάει μόνο το home theater και το ρομπότ, και εντυπωσιασμένο πάει παρακάτω.

Θυμήσου Ιδέες για Μετανάστευση:
Ρετιρέ στη Στοκχόλμη
Λοφτ στο Μόντρεαλ

via

Διαφήμιση 300×250 Google