Το Σπίτι Όπου Η Ντόνα Έχασε Την Παρθενιά Της, Πωλείται

Το σπιτόσκυλο τα παλιά τα χρόνια, δηλαδή τα 90s, δεν έβλεπε καθόλου τη σειρά που βλέπανε τα άλλα τα παιδάκια, το Beverly Hills 90210, όχι μόνο επειδή είναι σνομπ και απολαμβάνει να πηγαίνει ανάποδα από το συρμό, αλλά και επειδή του φαινότανε σειρά κοριτσίστικη, όλο με αγάπες και σχέσεις, αντίθετα προτιμούσε να βλέπει το Τζόνη Ντεπ.

Τέλος πάντων, το inbox του σπιτόσκυλου τις τελευταίες μέρες στούμπωσε από ήμεηλζ που του επισήμαιναν τη διαθεσιμότητα στην αγορά ενός σπιτιού στο οποίο η σειρά εκείνη έφτασε σε μια ιστορική κορύφωση. Γράφει η σπιτοσκυλοφάν Μαρίνα:

Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις post για το σπίτι που έχασε την παρθενιά της η Donna Martin και που τώρα πουλιέται. Όλα τα εφηβικά μας 90s στοιχειώθηκαν από αυτό το γεγονός, θα το εκτιμήσουν πολλοί σπιτοσκυλοφάνς, δε νομίζεις; 🙂

Ε, αφού στοιχειώθηκαν, ορίστε:

Οι φωτογραφίες είναι απίθανα θολές, σα τις αναμνήσεις του σπιτόσκυλου από τα 90s, αλλά η αλήθεια παραμένει η εξής: Αυτό είναι ένα σπίτι πάνω στη μπαραλία στη Χερμόζα Μπιτς της Καλιφόρνιας, και πωλείται για 9 εκατομμύρια δολάρια, που δεν είναι μικρό ποσό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κανείς δεν σου εγγυάται ότι το σπίτι περιέχει το αυθεντικό κρεβάτι όπου συνετελέσθη το συμβάν, με τα ίδια τα σκεπάσματα, τις ορίτζιναλ πιτσιλιές, ή έστω το προφυλαχτικό-φυλαχτό καρδαρισμένο σ' ένα τοίχο, κάτι.

Το σίγουρο πάντως είναι μια λεπτομέρεια που σε πολλούς έχει διαφύγει: Το "Σπίτι του Μπέβερλι Χίλς", δε βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς, κι αν κάποιος σου στείλει γράμμα εκεί, δε θα λέει πάνω "90210". Πράγμα που είναι λίγο όπως η πρώτη φορά για τη Ντόνα Μάρτιν: Απογοητευτικό.

Άσχετο: Πόσο να πωλείται το σπίτι του Μπούκερ;

Θυμήσου κινηματογραφόσπιτα:
Το σπίτι από το "Ghost Writer"
Το σπίτι του «Τρόμου στο Αμίτιβιλ»
Το σπίτι από τους «Αγγελους Του Τσάρλι»
Το σπίτι από τον «Φέρις Μπιούλερ»
Το σπίτι απ’ το «New Moon»
Το σπίτι απ’ το «Twilight»

Διαφήμιση 300×250 Google