Κρύο Και Ζεστό: Ένα Απίθανο Διαμέρισμα Στη Στοκχόλμη

Το σπιτόσκυλο σου δείχνει τώρα ένα διαμέρισμα 180 τετραγωνικών στη Στοκχόλμη που δεν ταιριάζει ακριβώς στην έννοια "αληθινά σπίτια" καθώς είναι τίγκα στην πρωτοπορία και την πρωτοτυπία, με ακριβά πράματα μέσα κι ένα κάρο Βούδες. Είναι ενδιαφέρον κι έχει ένα σωρό πράγματα να κουβεντιάσει κανείς, αλλά πιο πολύ ένα: Έχει ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα μπάνια που έχει δει ποτές το σπιτόσκυλο, και μια από τις χειρότερες κουζίνες έβερ.

Το μπάνιο: έχει αυτή τη χαλαρωτική μπανιέρα μες τη μέση (το σπιτόσκυλο θα κοπάναγε τα ποδάρια του στις γωνίες της all the time) και την όμορφη γωνίτσα με τον καναπεδάκο όπου δεν θα καθίσει ποτέ κανείς, αλλά έχει και τηλεόραση που βγαίνει πίσω από τον καθρέφτη και (γκασπ!) χαμάμ.

Η κουζίνα: Ποια κουζίνα; Στη μια πλευρά του σαλονιού είναι ένας τοίχος με ντουλάπια και νεροχύτες. Στρίβεις στη γωνία, στο διάδρομο δίπλα στη σκάλα και (ντόινγκ!) βρίσκεις το φούρνο. Επιφάνεια για να βγάλεις τα τσουμπλέκια να μαγειρέψεις δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, οπότε αν είναι να ζεις εδώ, φρόντισε να έχεις τηλέφωνα για ντελιβεράδικα εύκαιρα.

Τέλος, το σπιτόσκυλο στρέφει την προσοχή σου στη γυάλινη οροφή πάνω από την τραπεζαρία. Στο δώμα από πάνω η τζαμαρία αυτή δεν είναι στο επίπεδο του πατώματος, αλλά λίγο πιο ψηλά. Με δεδομένο ότι έχουν απλώσε ένα καναπέ  δίπλα της κι έχουν μετατρέψει το δώμα σε media room, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για την πιο επική τζαμαρία στην ιστορία του σύμπαντος, καθώς είναι κάτι το μοναδικό και ανεπανάληπτο, ένα υβρίδιο πρωτοφανές: Το αίθριο/coffee table.

via

Διαφήμιση 300×250 Google