Αξίζει Τα Λεφτά Του XVIII: Εξοχικό Στην Κρήτη

crete01

Σήμερα το σπιτόσκυλο σου έχει ένα λαχταριστό και πολυτελές σπίτι στο δεύτερο αγαπημένο του νησί, την Κρήτη. Βρίσκεται προς Άγιο Νικόλαο μεριά και σε συγκρότημα κατοικιών ονόματι Dynamic Villas, πράγμα που υποννοεί ότι πρόκειται για badass βίλες, για τους Τσακ Νόρις των βιλών, αντίθετα με τις άλλες, που είναι πάσιβ. Η συγκεκριμένη είναι 130 τετραγωνικά με 3 υπνοδωμάτια, αυλή, πισίνα, πέργκολα, υπερθέα και έναν μοναχικό, τσουρούτικo φοίνικα. Έμπα για φωτογραφίες, λεπτομέρεις, και τη δική σου αναπόφευκτη κι αμείλικτη κρίση: Αξίζει τα λεφτά της;

Όπως βλέπεις οι φωτογραφίες είναι έλεγαντ και ομορφοφωτισμένες από φωτογράφο μερακλή και ταλαντούχο, κάνουν το σπίτι να φαίνεται κουκλί, μα η έλλειψη εσωτερικών λήψεων δημιουργεί απορίες. Διάβασε από το site του κατασκευαστή μεσίτη:

Η κάθε μία βίλα είναι πλήρως αυτόνομη και ανεξάρτητη, ενώ υπάρχει 24ωρη φύλαξη και φροντίδα όλη τη διάρκεια του έτους.
Οι βίλες «Πυγμαλίων» είναι χτισμένες σε μια όμορφη αμφιθεατρική θέση, ενώ ο σχεδιασμός τους βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Όλες οι βίλες είναι όμορφα επιπλωμένες και διακοσμημένες με καλόγουστα έπιπλα και αντικείμενα. Κάθε βίλα καταλαμβάνει 130 τετραγωνικά μέτρα (εσωτερικός χώρος), που διαθέτει 3 υπνοδωμάτια (2 διπλά υπνοδωμάτια + 1 ενιαίο), 2 μπάνια και 1 τουαλέτα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τζάκι σαλόνι.

Κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, BBQ, εξωτερικό χώρο στάθμευση, καθώς και χώρο αποθήκευσης, αυτόνομη θέρμανση, λέβητα για ζεστό νερό, και κλιματισμό για κάθε δωμάτιο.Τα δάπεδα του σαλόνι και των υπνοδωματίων είναι από ξύλο δρυός ενώ τα υπόλοιπα από μάρμαρο. Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες (φούρνος, φούρνος μικροκυμάτων, frig κλπ) και ο πάγκο του νεροχύτη από γρανίτη, παντού υπάρχουν πρίζες για καλωδιακή τηλεόραση και internet.

Αυτό το τελευταίο το αναστάτωσε το σπιτόσκυλο, που όπως έχεις αντιληφθεί είναι χαμένος στα Ίντερνετς ακόμα και στον ύπνο του και τα εχτιμάει αυτά τα τεχνολογικά. Αλλά κατά τα άλλα παραμένει σκεφτικό. Ναι, θα έγραφε τρομερά βιβλία και διηγήματα και ιστορίες και μπλογκζ από εκεί πέρα, ανάμεσα στις βουτιές και τις μπουκιές, αλλά από την άλλη τη ιδέα του "συγκροτήματος" ως έννοια, και η τοποθεσία στην άλλη άκρη του νησιού απ' την αγαπημένη του, του δημιουργούν ενδοιασμούς, οι οποίοι εντείνονται όταν τολμά να κοιτάξει την τιμή: 690.000 ευρώ. Δηλαδή (μπλίκι μπλίκι) 5300 το τετραγωνικό. Λίγο τσιμπημένο; Μήπως; Εσύ τι λες;

Αξίζει τα λεφτά του;

Loading ... Loading ...

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους:
Ρετιρέ στο Μετς
Αρχοντικό στον Πειραιά
Εξοχικό στη Τζιά
Μεζονέτα στο Μαρούσι
Ρετιρέ στο Λας Βέγκας
Βίλα στην Εύβοια
Διαμέρισμα στο Μαρούσι
Διαμέρισμα στη Βαρσοβία
Βιλίτσα στην Κεφαλονιά
Μισοτελειωμένη μεζονέτα στην Κηφισιά

Ημιυπόγειο στα Εξάρχεια
Διαμέρισμα στο Παρίσι
Διαμέρισμα με θέα στη Θεσσαλονίκη
Διαμέρισμα στο Μανχάταν
Κουτάκι στο Λονδίνο
Κι άλλο εξοχικό στη Τζιά
Βίλα στην Ανάβυσσο
Βίλα και στη Βούλα

Διαφήμιση 300×250 Google