Επωλήθη: Το Σπίτι Της Μοσχολιού

Ο αναγνώστης Μενέλαος μεταδίδει:

"Το σπίτι της Μοσχολιού στους Θρακομακεδόνες έχει 10+ υπνοδωμάτια, 10 θέσεις πάρκινγκ, και απλώνεται σε πέντε επίπεδα. Πωλήθηκε σήμερα το πρωί. Οι αγοραστές μένουν ένα σπίτι παραδίπλα στον ίδιο δρόμο, στον αριθμό 44. Πρόκειται για ένα ζευγάρι με δυο παιδιά. Σήμερα το πρωί τα κανάλια είχαν στηθεί έξω από το σπίτι".

Φυσικά όλα αυτά έγιναν χτες, όχι σήμερα, αλλά το σπιτόσκυλο δεν έχει πια τα γρήγορα αντανακλαστικά του παρελθόντος, και άφησε το email του αναγνώστη Μενέλαου να ξεκουράζεται νωχελικά στο inbox του καθώς το σιγόψηνε ο πυρετός.

Για το σπίτι της πρόσφατα χαμένης Μοσχολιού, τώρα, που το βλέπεις στη φωτογραφία από την εφημερίδα Espresso, και είναι ένα από αυτά τα γιγάντα σπίτια που έχουν χτιστεί στους Θρακομακεδόνες τις τελευταίες δεκαετίες, από αυτά που αν βρίσκονταν στην Εκάλη θα κόστιζαν 4-5 εκατομμύρια, αλλά εκεί κοστίζουν κάτω από δύο, το σπιτόσκυλο δεν έχει και πολλά να πει, μόνο δύο: Πρώτον, η είσοδος έχει ένα αλλόκοτο ούφο-σκέπαστρο πολύ τρομαχτικό, το δε κτίσμα έχει περίεργη τοποθέτηση στο οικόπεδο -η είσοδος είναι στη γωνία! Κατά τα άλλα το σπιτόσκυλο πάντα διατηρούσε μια επιφύλαξη για τα σπίτια της περιοχής, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουν χτιστεί εκεί που κάποτε ήταν δάσος που καταπατήθηκε. Αν και μετά από όλες τις αγοραπωλησίες και την πάροδο του χρόνου το κρίμα διαχέεται, δεν παύει να υποπτεύεται ότι αγοράζοντας ένα σπίτι σε μέρος τέτοιο (ή στην Πεντέλη) κατά κάποιον τρόπο έμμεσο βάζεις το μπιτόνι στο χέρι του οικοπεδοφάγου.

Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Προς το παρόν ευχές να το 'φχαριστηθεί το σπίτι ο αγοραστής και η οικογένειά του, και σε καλή μεριά τα λεφτά για τις κόρες της τραγουδίστριας.

Διαφήμιση 300×250 Google