Πωλείται: Το Σπίτι Της Σκάρλετ Γιοχάνσον

Το σπιτόσκυλο ομολογεί ότι έχει συμπάθεια σφόδρα για την ευρύστερνη και βραχνόφωνη λιλιπούτεια σταρ του κινηματογράφου Σκάρλετ Γιοχάνσον, που στ' αλήθεια τη λένε Τζοχάνσον, αλλά τι σημασία έχουν τα ονόματα όταν μιλάνε τα κορμιά. Το συγκεκριμένο κορμί, πατριώτη, ξάπλωνε κι αναπαυόταν μέσα σ' αυτό εδώ το σπίτι στο Λος Άντζελες, το οποίο η Σκάρλετ το πήρε το 2007, όταν τα σύννεφα πάνω απ' τον ουρανό του ρίαλ εστέιτ άρχισαν να πυκνώνουν. Έδωσε εφτά εκατομμύρια δολάρια, εφτά, όχι ένα ή δύο, κι έστησε τη φωλίτσα της με τον αντρούλη της, τον δυστυχώς συμπαθέστατο Ράιαν Ρέινολντς. Αλλά όχι για πολύ. Τρία χρόνια αργότερα το πουλάει και πάει γι' άλλα, για -κι εδώ είναι το δράμα- λιγότερα από 5 εκατομμύρια. Τρελή χασούρα δηλαδή. Δες παρακάτω πού κοιμότανε το πλάσμα αυτό, και τί παίρνεις με πέντε τώρα. Βοnus: Φωτογραφία Σκάρλετ!

Το σπίτι όπως βλέπεις είναι ομορφότατο. 400 τετραγωνικά με τέσσερα υπνοδωμάτια, πισίνα, πρασινάδα, όλα τα καλά. Μπορεί να έχει και άπλυτα σεντόνια ξεχασμένα μέσα, ποιος ξέρει, πράγμα που κάνει το ακίνητο ακόμα πιο ακαταμάχητο. Το σπίτι, δε, είναι του 1931, και η Σκάρλετ μια μια στρατιά μαστόρων -δηλαδή κυρίως η στρατιά μαστόρων- έκαναν ένα αρκετά εκτεταμένο σουλούπωμα και update, με αποτέλεσμα εσύ (λέμε τώρα) να παίρνεις ένα σπίτι-τζιτζί και η χασούρα της Σκάρλετ να γίνεται πολύ μεγαλύτερη από δύο εκατομμύρια δολάρια. Μπορείς να την εκμεταλλευτείς, να την take advantage, εδώ. Τι άλλο; Α ναι:

Παρεμπιπτόντως: Δες τον real estate agent (που τον λένε Lawyer, μα η άτιμη ζωή τα 'φερε αλλιώς) εδώ. Δεν είναι φτυστός ο ηθοποιός Ζάντερ Μπέρκλεϊ;

Θυμήσου περισσότερα σπίτια διασήμων:

Μέγκαν Φοξ!
Μάικλ Τζόρνταν

The Edge!
Μπεν Στίλερ

Μπαράκ Ομπάμα!
Τζορτζ Μπούς! (κι εδώ)
Σαντάμ Χουσεΐν! (κι εδώ)
Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ντιόρ!
Κάρολος Ντίκενς!

Τζορτζ Κλούνεϊ!
Σταύρος Νιάρχος!
Νίκολας Κέιτζ!

Στιβ Μάρτιν!
Λεονάρντο Ντι Κάπριο!
Μπραντ Πιτ!
Τρούμαν Καπότε!
Χιου Τζάκμαν!
Σωκράτης Κόκκαλης!
Τζον Τραβόλτα!
Νίκος Χατζηνικολάου!

Γιάννης Λάτσης!

Δημήτρης Κοπελούζος!
Περικλής Παναγόπουλος!
Θανάσης Λαβίδας!
Πάρις Κασιδόκωστας!
Ζαν Ρενουάρ!
Μόμπι!
Χάρι Πότερ!
Μάικ Τάισον!
Μάικλ Τζάκσον!
Βίκυ Μοσχολιού!
Φρανκ Σινάτρα!
Κάρι Γκραντ!
Άαρον Σπέλινγκ!
Σίντο Κρόφορντ!
Μίστερ Μπιγκ!
Ίνγκμαρ Μπέργκμαν!
Κι ακόμα πολλοί αστέρες!

Διαφήμιση 300×250 Google