Φόρα Σαλιάρα Και Πάμε: Μια Μονοκατοικία Με Θέα Το Σέντραλ Παρκ

Άμα έχεις πάει στη Νέα Υόρκη κι έχεις φέρει γύρα το μεγάλο πάρκο ξέρεις: Οι μονοκατοικίες σ' αυτό το μέρος είναι κάτι το σπάνιο, και όσες υπάρχουν είναι πολύ παλιές και ιστορικές. Είναι κάτι αντίστοιχο σα μια μονοκατοικία στην Ηρώδου Αττικού, αλλά πολλαπλάσιας αξίας. Ποιες μονοκατοικίες υπάρχουν στην Ηρώδου Αττικού; Ακριβώς.

Το συγκεκριμένο σπίτι-παλάτι που βρήκε το σπιτόσκυλο δεν έχει μόνο θέα στα δέντρα και την πόλη στα πόδια σου. Επίσης πωλείται. Μπες να δεις φωτογραφίες, λεπτομέρειες, στοιχεία.

Θα παρατήρησες πως τα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού είναι σεμνά και ταπεινά. Ανακαινισμένα όλα, βεβαίως (το σπίτι είναι του 1887), αλλά όχι τίποτα εξτραόρντινερη, μπορείς να τα πεις και βαρετά, ακόμα κι αν ξεχάσεις την ψεύτικη επίπλωση του μεσίτη που, δευτερόλεπτα μετά την υπογραφή του συμβολαίου, θα φύγει σούμπιτη. Μπορείς να το πεις και σχεδόν μικροαστικό.

Αν εξαιρέσεις το αίθριο. Ή την πισίνα στο υπόγειο.

Το όλον είναι πάνω από χίλια τετραγωνικά, έχει πέντε ορόφους, ασανσέρ, τα γνωστά. Και κάνει 32. Εκατομμύρια. Δολάρια. Αλλά κοίτα: Οι φόροι είναι μόνο 40 χιλιάδες το χρόνο! Ευκαιρία!

Διαφήμιση 300×250 Google